Stäng

Glömt lösenord?

Skicka
Aktuellt

Aktuellt

2017-11-24

Välkommen till julmarknad!

Kom och fynda julklappsböcker från hela förlagets utgivning. Pepparkakor, glögg och pangpriser utlovas!

Var? Natur & Kultur, Karlavägen 31, Stockholm
När? Fredag 8 december kl. 08.00-20.00
Kortbetalning och Swish.
Varmt välkomna!Våra pressmeddelanden och övergripande pressreleasebilder finns i vårt pressrum på MyNewsdesk.

2017-10-02

Tack för denna gång Göteborg!

I år fanns vi inte bara på plats på Bokmässan utan även på scener runt om i Göteborg. Det har varit en fantastisk bokfest, trots att Göteborg även var platsen där nazister skulle demonstrera och en mängd manifestationer ägde rum.

Vi vill tacka alla som besökte våra montrar, scener och arrangemang på Bokmässan, på Scener & Samtal i Göteborgs Litteraturhus och Världskulturmuseet samt på Bokmassan på Heden. Självfallet vill vi även tacka Evin Ahmad och alla som kom till hennes föreställningar på Folkteatern.

 

2017-09-26 
Natur & Kultur förvärvar innovativt edtech-bolag

Natur & Kultur har förvärvat Digilär, ett innovativt företag inom digitala läromedel. Förvärvet innebär att Natur & Kultur nu erbjuder Sveriges mest omfattande och kvalitativa utbud av digitala läromedel.

– Digitala läromedel kan skapa stora pedagogiska mervärden för lärare och elever och utgör en viktig komponent för framtidens lärande och Sverige som kunskapsnation. Genom förvärvet av Digilär förstärker vi både vårt utbud och utvecklingstakten av smarta digitala läromedel, säger Per Almgren, vd för Natur & Kultur.

Natur & Kultur kommer tillsammans med Digilär att bredda sina heldigitala läromedel för högstadiet och gymnasiet. Och till höstterminen 2018 lanseras även läromedel för mellanstadiet. 

Läs hela pressmeddelandet på MyNewsdesk

Tipsa/dela: