Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Årets bästa boktips

Natur & Kulturs redaktörer tipsar om böcker från utgivningen.

Välkommen till årets bästa boktips! Vad sägs om boktips för 2021 eller redaktörens bästa romaner för bokslukaren? Vi lyfter även fram tips på semesterns bästa läsning, inspiration i köket, faktaböcker liksom berättelser om Förintelsen, bland mycket annat.

Stöd din lokala bokhandel eller köp boken direkt här på webbplatsen. Letar du efter böcker till den yngre läsaren? Missa inte våra boktips för barn. Här tipsar vi om bilderböcker, pekböcker, faktaböcker, högläsningsböcker, lättlästa böcker, kapitelböcker, faktaböcker och årets bästa ungdomsböcker.

Boktips 2021

Böckerna du bara inte får missa under 2021. Vi listar uppmärksammade faktaböcker, böcker för historieälskare och tips för dig som söker inspiration i köket. Här kan du även upptäcka skönlitterära bladvändare och pocketfavoriter.

Är mor död Är mor död
Är mor död

Är mor död

Utkom 12 mars 2021

»Vigdis Hjorth är tillbaka där hon är bäst, med en rå och smärtsam bok. Är mor död är en roman som vibrerar av energi, av frustration, sorg och ilska.« Dagavisen

Gå till produkten
Du har nått den maximala köpsumman.
Expedition Sverige Expedition Sverige
Expedition Sverige

Expedition Sverige

Utkom 16 april 2021

Linda Åkerberg reste världen över i jakten på nya äventyr – tills hon hittade en perfekt utmaning hemma i Sverige. På fyra månader tog hon sig till fots, i kajak och på cykel 486 mil genom alla…

Gå till produkten
Du har nått den maximala köpsumman.

Boktips för barn

Här hittar du alla våra boktips för barn. Vi har böcker för den med mindre läsvana, för högläsningsstunden, för den som vill skratta eller få pirr i magen. Vi tipsar om:

Semesterns bästa böcker

Våra redaktörer har tagit fram sina bästa boktips för semestern. Här finns något för alla oavsett om du vill slappa i hängmattan och läsa en bladvändare eller samla nära och kära för att bjuda på riktigt god italiensk pasta.