Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Digitala läromedel

Välkommen till Sveriges främsta utbud av digitala läromedel.

Välj stadium

Allt för din digitala undervisning

Med Natur & Kulturs heltäckande digitala läromedel får du allt du behöver samlat på ett ställe: aktuellt innehåll, individanpassningar, elevövningar och lärarstöd.

Digilär och Digital är heltäckande läromedel för alla stadier. Alla läromedel är utrustade med ett stort antal prisbelönta funktioner och smarta verktyg som underlättar redovisning, planering och uppföljning samtidigt som du har friheten att lägga till eget material. Här finns även lässtöd så som uppläsning av allt innehåll. 

Med NOKflex Matematik för högstadiet och gymnasiet kan du använda dig av data för att anpassa din undervisning och utmana eleverna med samtal om matematik med hjälp av digitala verktyg.

Digitalt ingår – dina tryckta läromedel fortsätter på webben!

Du vet väl att det ingår kostnadsfritt digitalt extramaterial till de flesta av Natur & Kulturs tryckta läromedel? Det finns även digitala komponenter som är kopplade till ditt tryckta läromedel, så som lärarwebb och digitalbok. Exakt information hittar du på respektive läromedles produktsida.

Från första steget till maxad användning

Rådgivning, demo eller kom-igång? Vi stöttar din läromedelsresa hela vägen (om du vill). Hör av dig till oss så hjälper vi till att hitta skräddarsydda lösningar som passar just er.

Baserat på forskning

Det är ett grundkrav att våra läromedel är tillgängliga, aktuella och faktagranskade. Författarna är ämnesexperter och pedagoger och våra funktioner är utvecklade i samråd med forskare och aktuella rön.