Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Digitala läromedel

Vi erbjuder Sveriges främsta utbud av digitala läromedel.

Prova gratis

Välj stadium

Vill du jobba digitalt?

Med Natur & Kulturs digitala läromedel får du allt du behöver för din undervisning samlat på ett ställe: aktuellt innehåll, individanpassningar, elevövningar och lärarstöd.

I Digilärserien finns ett brett utbud av läromedel – för alla ämnen och för alla stadier. För dig som undervisar i matematik på högstadiet och gymnasiet finns även NOKflex.

Digilär är Natur & Kulturs heltäckande läromedel för lågstadiet, mellanstadiet, högstadiet och gymnasiet.  Alla läromedel i Digilärserien är utrustade med ett stort antal prisbelönta funktioner skapade för att stötta elever och lärare i undervisningen

NOKflex är ett heltäckande läromedel i matematik för högstadiet och gymnasiet med undervisning i fokus. Här kan du använda dig av data för att anpassa din undervisning och utmana eleverna med samtal om matematik med hjälp av digitala verktyg.

Blended learning – dina tryckta läromedel fortsätter på webben!

Berika din undervisning med digitala komponenter som är kopplade till ditt tryckta läromedel, så som lärarwebb och digitalbok. Det finns också kostnadsfritt digitalt extramaterial som ingår till de flesta av Natur & Kulturs tryckta läromedel för både lärare och elever.

Från första steget till maxad användning

Rådgivning, demo eller kom-igång? Vi stöttar din läromedelsresa hela vägen (om du vill). Hör av dig till oss så hjälper vi till att hitta skräddarsydda lösningar som passar just er.