Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Läslov sfi

Lästips och läslovstävling

Kickstarta läslovet med böcker som engagerar, väcker nyfikenhet, överraskar och berikar. Lycka till med läsningen och missa inte vår läslovstävling!

Lästips

Lästips

Tävla och vinn!

Berätta hur du motiverar dina elever att läsa och du har chans att vinna fina läslovspriser. Tävlingen pågår till och med 31 oktober. Vinnarna kommer att tillkännages på @naturochkultur_skola

1:a pris:  Vinn en klassuppsättning med sfi-romanerna Livet är härligt och ”Mitt i livet”* *Vinnaren får välja en av titlarna till alla elever eller en mix av båda. 

Det är två varma berättelser av Johanna Immonen för elever på kurs C och D eller grundläggande svaBåda böckerna är inlästa av Jonas Karlsson och ljudfilerna ingår som del av bokens extramaterial. 

Mitt i livet är en lättläst roman om vänskapkärlek, jobb och familj. Om vad som kan hända när olika människor möts. En bok som många kan känna igen sig i.

Jag tycker att bokens innehåll är uppbyggt bra och spännande. Boken är lättläst, man vill inte släppa boken. Man vill läsa boken tillsammans med en kopp te eller kaffe till slutet. Men på slutet hoppas man för fortsättning av boken eller ett ny del.Mahmutsfi-elev kurs D  

Livet är härligt! är en lättläst roman om vänskapkärlek, jobb och föräldraskap. Hur gör man när man ska börja dejta som vuxen? Hur sätter man gränser för sitt tonårsbarn? Det här är en bok om livet som man läser med ett leende på läpparna. 

Tävla här:

Tävla här:

OBS! Tävlingen är avslutad.

Jag undervisar på: