Välkommen till Natur & Kultur Läromedel och Författarwebben!

Hit hoppas vi att du kommer att söka dig ofta. Våra författare är det viktigaste vi har och vi vill hålla kontakten med dig. Utan författare inga läromedel.

Nya titlar på Natur & Kultur Läromedel

Läs mer om några av våra många nya titlar.

Två veckor i Aten – kan det vara något?

Det kom en fråga från Läromedelsförfattarna. De har utlyst inte mindre än sex stycken stipendier för vistelse i terrasslägenheten i Ariane Wahlgrens författarhus i Aten. Kunde vi hjälpa dem att sprida nyheten? Självklart kan och vill vi göra det! Med ett klick får du all information du behöver.

Sa vi att alla författare av läromedel och kurslitteratur kan söka, oavsett om man är medlem hos Läromedelsförfattarna eller inte?

Bara en sak till: stipendiet innefattar dessutom ett resebidrag på 5000 kronor. 

Sök, sök, sök! Sista ansökningsdag är 27 februari.

Prisutdelningar på Bokmässan

På Bokmässan i Göteborg delade SLFF ut sina läromedelsförfattarpriser Lärkan. Vi är mycket stolta över att inte mindre än fyra pristagare skriver för Natur & Kultur Läromedel så vi säger stort och varmt grattis till:

Anna Ericsson-Nordh och Ingmari Lundhäll som fick pris i kategorin Lågstadiet.

Lena Alfredsson och Hans Heikne som fick pris i kategorin Gymnasiet.

Även Svenska Akademien delade ut priser på Bokmässan och vi säger grattis till Sara Persson! Sara tog emot Svenska Akademiens svensklärarpris i kategorin svenska som andraspråk.

Med på bilden är även prisutdelaren Mats Malm, ständig sekreterare i Svenska Akademien.

Vi är glada och stolta över att få skapa marknadens bästa läromedel med dig. Tillsammans hjälper vi lärare på alla stadier att bedriva undervisning på det sätt som passar dem och deras elever.

Du som har samarbetat med oss ett tag kommer att känna igen en hel del av det som finns här på Författarwebben. Vi hoppas att du som precis har börjat arbeta med oss kommer att hitta information här som underlättar för dig i din författarverksamhet. Dessutom är vi självklart intresserade av att veta om du har förslag på information som du tycker borde finnas här. 

Utan författare inga läromedel.