Gå till innehåll
Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Fynda julböcker från Natur & Kulturs aktuella utgivning!

Frakt 25 kr för privatperson och 99 kr för företag tillkommer oavsett antal böcker. Erbjudandet gäller endast i Sverige till och med den 31 december.

 

Curry
Jimmy Guo, Lennart Weibull
Vad är egentligen hemligheten bakom en vällagad massaman? Svar: Du kokar ner kokosmjölken tills den spricker! Och hur får du till en harmonisk balans i en rätt med tolv olika kryddor? Jo, genom att tillsätta dem i…
Utkom 13 sep 2024
ISBN 9789127185005
324 kr
Japansk comfort food
Saori Ichihara, Ylva Sundgren
Japansk comfort food innefattar de allra godaste rätterna som tonkatsu, teriyaki, karaage, snabbramen och olika donburi – ris med topping. Mat som är enkel att laga hemma, med råvaror som är lätta att få tag…
Utkom 30 aug 2024
ISBN 9789127183421
324 kr
Kocken & fiskaren
Mikael Einarsson, Hubbe Lemon, Jonas Cramby
Kocken Mikael och fiskaren Hubbe gör en fiskeresa genom Sverige. Det som nappar och fångas lagas till med stor omsorg och känsla – från glödgrillad strömming och cajunkräftor till sashimi på…
Utkom 23 aug 2024
ISBN 9789127188501
333 kr
Smaker
Tommy Myllymäki, Charlie Drevstam
Man brukar säga att matlagning i grunden handlar om att hitta en harmonisk balans av grundsmaker, som salt och sött, syrligt och beskt – men det räcker inte för att skapa något oförglömligt. Till det…
Utkom 1 nov 2024
ISBN 9789127188433
324 kr
Pasta wizard
Oskar Montano, Simon Bajada
I flera år har Oskar Montano rest runt i Italien och världen för att hitta de godaste pastarätterna. Oskars kärlek till pasta började tidigt i barndomen med hans italienska morfars oxsvansragu varje söndag. Efter…
Utkom 27 sep 2024
ISBN 9789127188730
324 kr
Tapas de verduras
Johan Björkman
I Tapas de verduras hittar du drygt 90 grönsaksbaserade tapas på allt från klassiker som patatas bravas och tortilla española till en mängd nyskapande rätter som zucchinitortilla, friterad blomkål med…
Utkom 5 apr 2024
ISBN 9789127183346
324 kr
Enkel god mat
Olle T Cellton, Fredrik Skogkvist
Att laga enkel mat innebär att man inte använder sig av en massa avancerade tekniker eller specialutrustning. Att laga god enkel mat betyder att man inte tar några genvägar och bara använder de bästa råvarorna…
Utkom 26 maj 2023
ISBN 9789127183704
297 kr
Masala mama
Rizwan Qadery, Simon Bajada
Det bengaliska köket är proppfullt med aromatiska kryddor, färska grönsaker, linser, kött och fisk. Den här introduktionen innehåller ett 70-tal personliga recept som fungerar utmärkt att laga hemma –…
Utkom 14 sep 2023
ISBN 9789127181281
306 kr
Americana
Jonas Cramby, Lennart Weibull
Americana handlar inte nödvändigtvis om det verkliga USA utan mer om vår gemensamma dröm om landet. Det är en bok för dig som drömt om Farmor Ankas perfekta äppelpaj-slajsar sen du var barn, följde…
Utkom 6 okt 2023
ISBN 9789127184725
324 kr
Ris
Tove Nilsson, Roland Persson
Arroz, fried rice, sushi, tahdig, onigiri, jollof, biryani, nasi goreng, mejadra, risotto, jambalaya och paella. Ris är många gånger inte bara ett tillbehör utan en hel rätt.
Utkom 26 sep 2023
ISBN 9789127184879
315 kr
Potatis
Stefan Ekengren, Roland Persson
Vi är alla byggda av potatis. Det är utgångspunkten för den här boken – Stefan Ekengrens kärleksförklaring till potatis, råvaran som har legat honom närmast hjärtat hela kocklivet. I Potatis…
Utkom 16 sep 2022
ISBN 9789127179554
324 kr
Högtid
Stefan Ekengren
Stefan Ekengren reder ut begreppen kring våra traditionella svenska högtider och ger dig både klassiska och nya recept. Inför varje högtid får du hjälp med planering och förslag på arbetsordningen.…
Utkom 27 sep 2019
ISBN 9789127162150
396 kr