Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Pasta wizard

I flera år har Oskar Montano rest runt i Italien och världen för att hitta de godaste pastarätterna. Oskars kärlek till pasta började tidigt i barndomen med hans italienska morfars oxsvansragu varje söndag. Efter tio år av pizzadegnörderi och boken Pizza wizard är fokus nu på pasta och vad det är som gör att det är så bra comfortmat.

Läs mer...
Pasta wizard Pasta wizard
Pasta wizard
Kommande

Pasta wizard

ISBN 9789127188730
Utkommer 27 september 2024
ISBN
9789127188730
Typ
Inbunden
Recensionsdatum
2024-09-27
Du har nått den maximala köpsumman.
Pasta wizard Pasta wizard
Pasta wizard
E-bok (Epub3)
Kommande

Pasta wizard

ISBN 9789127188747
Utkommer 27 september 2024
ISBN
9789127188747
Typ
E-bok (Epub3)
Du har nått den maximala köpsumman.

I flera år har Oskar Montano rest runt i Italien och världen för att hitta de godaste pastarätterna. Oskars kärlek till pasta började tidigt i barndomen med hans italienska morfars oxsvansragu varje söndag. Efter tio år av pizzadegnörderi och boken Pizza wizard är fokus nu på pasta och vad det är som gör att det är så bra comfortmat.

Tusentals tester med olika mjöler och blandningar har knådats för att hitta den ultimata pastadegen och de bästa recepten för både färsk och torkad pasta. Följ med på Oskars jakt där han bjuder på sina favoritpasta-rätter från olika platser i Italien.

Pasta wizard är en manual för att göra perfekt hand­gjord pasta. Lär dig blanda mjöl, vatten och ägg till små konstverk. Boken innehåller sju olika grunddegar på allt från silkeslen äggpasta och deg utan ägg med lite tuggmotstånd till luftig gnocchideg, och förslag på ett 15-tal färska pastasorter du kan göra av degarna.Utöver det innehåller boken ett 40-tal pastarätter som funkar lika bra med både färsk och torkad pasta – raguer, klassiker, fylld pasta och minestra (pasta i soppa). Avslutningsvis finns ett litet kapitel med dolci, sötsaker, som är extra goda efter en pastamiddag.

I flera år har Oskar Montano rest runt i Italien och världen för att hitta de godaste pastarätterna. Oskars kärlek till pasta började tidigt i barndomen med hans italienska morfars oxsvansragu varje söndag. Efter tio år av pizzadegnörderi och boken Pizza wizard är fokus nu på pasta och vad det är som gör att det är så bra comfortmat.

Tusentals tester med olika mjöler och blandningar har knådats för att hitta den ultimata pastadegen och de bästa recepten för både färsk och torkad pasta. Följ med på Oskars jakt där han bjuder på sina favoritpasta-rätter från olika platser i Italien.

Pasta wizard är en manual för att göra perfekt hand­gjord pasta. Lär dig blanda mjöl, vatten och ägg till små konstverk. Boken innehåller sju olika grunddegar på allt från silkeslen äggpasta och deg utan ägg med lite tuggmotstånd till luftig gnocchideg, och förslag på ett 15-tal färska pastasorter du kan göra av degarna.Utöver det innehåller boken ett 40-tal pastarätter som funkar lika bra med både färsk och torkad pasta – raguer, klassiker, fylld pasta och minestra (pasta i soppa). Avslutningsvis finns ett litet kapitel med dolci, sötsaker, som är extra goda efter en pastamiddag.

Andra intressanta titlar