Söndagen den 13 juni uppdaterar vi vår användar- och licensplattform för digitala läromedel. Under söndagen kommer det inte gå att logga in eller nå våra digitala läromedel/produkter.
Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Digilär

Heltäckande heldigitala läromedel

För mellanstadiet, högstadiet & gymnasiet.
Se alla läromedel

Digilär är Natur & Kulturs heltäckande heldigitala läromedel för mellanstadiet, högstadiet och gymnasiet. Det är ett grundkrav att våra läromedel är tillgängliga, aktuella och faktagranskade. Författarna är ämnesexperter och pedagoger och våra funktioner är utvecklade i samråd med forskare.

Flexibel undervisning med Digilär

Heldigitala läromedel möjliggör flexibel undervisning – vid och bortom skärmen. Lärarrollen är lika viktig som när du använder traditionella läromedel, samtidigt som du får möjlighet att se och följa varje elev.

Kvalitet hela vägen

Vår prisbelönta funktionalitet och gränssnitt är utvecklat i samråd med experter och forskare, och tillsammans med er som använder våra läromedel varje dag.

Distansundervisning

Har din skola infört distansundervisning? Vår läromedelsplattform har inbyggda funktioner som underlättar undervisning på distans med delar av eller hela din klass.

Mellanstadiet

Högstadiet

Gymnasiet/Vux

Anpassat för alla

Digilär är anpassat för alla. Den smarta funktionaliteten som till exempel uppläst ljud, möjlighet att justera texten och klickbara ordförklaringar, skapar en skräddarsydd upplevelse för användaren.

Läs mer om anpassat för alla

Stöd i undervisningen

Med Digilär får du verktyg som underlättar redovisning, planering och uppföljning.

Läs mer om stöd i undervisningen

 

Nyheter

Prova gratis i 30 dagar

Digilärs rika innehåll i alla ämnen väcker elevernas lust att lära. Den smarta funktionaliteten stöttar både din undervisning och elevens lärande.

Prova gratis – kom igång direkt!

Söker du en helhetslösning?

Söker du en helhetslösning till din skola eller kommun? Vi hjälper dig att hitta en skräddarsydd lösning efter dina behov – kontakta våra kundansvariga redan idag genom att fylla i detta formulär.

Söker du en helhetslösning?

Söker du en helhetslösning till din skola eller kommun? Vi hjälper dig att hitta en skräddarsydd lösning efter dina behov – kontakta våra kundansvariga redan idag genom att fylla i detta formulär.