Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Digilär

Heltäckande heldigitala läromedel

För mellanstadiet, högstadiet & gymnasiet.
Logga in

Digilär är Natur & Kulturs heltäckande heldigitala läromedel för mellanstadiet, högstadiet och gymnasiet. Det är ett grundkrav att våra läromedel är tillgängliga, aktuella och faktagranskade. Författarna är ämnesexperter och pedagoger och våra funktioner är utvecklade i samråd med forskare.

Köp licenser nu, aktivera nästa år!

Utnyttja höstbudgeten maximalt och ligg steget före in i det digitala 2022! Du kan köpa licenser till Digilärserien nu och aktivera inom ett år.

Ta hjälp av någon av våra kundansvariga för att hitta den bästa lösningen för din skola eller kommun.

Prova gratis i 30 dagar

Digilärs rika innehåll i alla ämnen väcker elevernas lust att lära. Den smarta funktionaliteten stöttar både din undervisning och elevens lärande.

Prova gratis här!

Mellanstadiet

Högstadiet

Gymnasiet/Vux

Flexibel undervisning med Digilär

Digitala läromedel möjliggör flexibel undervisning – vid och bortom skärmen. Lärarrollen är lika viktig som när du använder traditionella läromedel, samtidigt som du får möjlighet att se och följa varje elev.

Kvalitet hela vägen

Vår prisbelönta funktionalitet och gränssnitt är utvecklat i samråd med experter och forskare, och tillsammans med er som använder våra läromedel varje dag.

Anpassat för alla

Digilär är anpassat för alla. Den smarta funktionaliteten som till exempel uppläst ljud, möjlighet att justera texten och klickbara ordförklaringar, skapar en skräddarsydd upplevelse för användaren.

Stöd i undervisningen

Med Digilär får du verktyg som underlättar redovisning, planering och uppföljning. Läs mer om stöd i undervisningen.

 

Söker du en helhetslösning?

Söker du en helhetslösning till din skola eller kommun? Vi hjälper dig att hitta en skräddarsydd lösning efter dina behov – kontakta våra kundansvariga redan idag genom att fylla i detta formulär.

Om Digilärserien