Digilär – en del av Natur & Kultur

Med heltäckande digitala läromedel får varje elev samma möjlighet att nå sin fulla potential. För mellanstadiet, högstadiet och gymnasiet.

Digilär är en del av Natur & Kultur. Tillsammans har vi möjlighet att erbjuda innovativa digitala läromedel i teknisk framkant med ett kvalitativt och beprövat innehåll. Inkluderande funktioner, anpassningsbart material och ett intuitivt gränssnitt underlättar din digitala undervisning. Det gör det lättare för eleven att lära – och lättare för läraren att lära ut.

Så fungerar det:

Digilärs digitala läromedel underlättar din undervisning på flera olika sätt. Du sparar tid genom de smarta funktionerna som möjliggör individanpassning och uppföljning. Läromedlen är kompletta och innehåller allt du behöver, dessutom finns möjlighet att lägga till eget material. Gränssnittet ger en överblick över hur det går för dina elever, och du kan även individanpassa uppgifter.

Eleverna kan få en individanpassad undervisning. Tekniken underlättar inlärningen och läromedlet kan enkelt formas efter varje elevs unika behov. Läslinjal, möjligheten att lyssna på text och specialtypsnitt för elever med dyslexi är bara några exempel på Digilärs inkluderande funktioner. Lättlästa textversioner tillsammans med självrättande övningar med direkt feedback ger ökar motivationen att arbeta vidare i läromedlet och fördjupa sina kunskaper.

Ständigt uppdaterade

I takt med att världen förändras gör även innehållet i Digilärs läromedel det. Materialet uppdateras ständigt med aktuell information – så att eleverna ska veta vad som pågår i deras omvärld. Med återkommande uppdateringar som exempelvis Månadens tema, Nutidskrysset och Words of the Week får du som lärare kontinuerligt nytt undervisningsmaterial att arbeta med.

Vad finns?

Läromedel för mellanstadiet åk 4–6

För mellanstadiet erbjuder Digilär 26 heldigitala läromedel i 11 olika ämnen. I dessa finner du högkvalitativt och varierande innehåll i mängder av texter, filmer och bildspel. 

Läromedel för högstadiet åk 7–9

För högstadiet finns totalt 48 digitala läromedel i 16 olika ämnen. Dina elever kan variera sin inlärning mellan text, film och bild, och kan därmed välja den studieteknik som passar dem bäst. 

Läromedel för gymnasiet

Digilärs digitala läromedel för gymnasiet finns i totalt 17 ämnen, uppdelat på 35 olika kursläromedel. Innehållet är varierande och innehåller bland annat text, film och bild. 

Samtliga läromedel täcker det centrala innehållet enligt Lgr11.

Prova gratis i 30 dagar!

Med ett testkonto får du tillgång till Digilärs läromedel i hela 30 dagar. Besök digilar.se/prova