Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Vildplockat kokboken

Utifrån ett 50-tal vilda växter och svampar delar Niki Sjölund och Lena Flaten med sig av drygt 250 recept med smaker och råvaror från skog, fjäll och ängsmark.

Läs mer...
Vildplockat kokboken Vildplockat kokboken
Vildplockat kokboken
Nyhet

Vildplockat kokboken

Utkom 27 april 2023

ISBN
9789127181168
Typ
Inbunden
Recensionsdatum
2023-04-27
Sidantal
256
Du har nått den maximala köpsumman.
Vildplockat kokboken Vildplockat kokboken
Vildplockat kokboken
E-bok (Epub3)
Nyhet

Vildplockat kokboken

Utkom 27 april 2023

ISBN
9789127181182
Typ
E-bok (Epub3)
Du har nått den maximala köpsumman.

En vacker, viktig och rik kokbok som inspirerar till att ta vara på det som växer runt omkring oss, och som utbildar i naturvård och uppmuntrar till återknytning till naturen på köpet.

BTJ

Utifrån ett 50-tal vilda växter och svampar delar Niki Sjölund och Lena Flaten med sig av drygt 250 recept med smaker och råvaror från skog, fjäll och ängsmark. Du hittar recept på allt från rönnbärskapris och inlagda fläderbär till svampkebab i pitabröd och kallrörd lingondricka. Läs också om hur du tar hand om det du har plockat genom att torka, lägga in och syra för att på så sätt bygga upp ett eget skafferi. Till varje växt finns information om bland annat växtplats och skördetid.

Författarna vill inspirera till att vi ger oss ut i naturen och hittar de ätbara växter som ofta står där mitt framför ögonen på oss. Ett no waste-tänk genomsyrar hela boken – det mesta går att ta vara på!

En vacker, viktig och rik kokbok som inspirerar till att ta vara på det som växer runt omkring oss, och som utbildar i naturvård och uppmuntrar till återknytning till naturen på köpet.

BTJ

Utifrån ett 50-tal vilda växter och svampar delar Niki Sjölund och Lena Flaten med sig av drygt 250 recept med smaker och råvaror från skog, fjäll och ängsmark. Du hittar recept på allt från rönnbärskapris och inlagda fläderbär till svampkebab i pitabröd och kallrörd lingondricka. Läs också om hur du tar hand om det du har plockat genom att torka, lägga in och syra för att på så sätt bygga upp ett eget skafferi. Till varje växt finns information om bland annat växtplats och skördetid.

Författarna vill inspirera till att vi ger oss ut i naturen och hittar de ätbara växter som ofta står där mitt framför ögonen på oss. Ett no waste-tänk genomsyrar hela boken – det mesta går att ta vara på!

Pressbilder

Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Vildplockat kokboken av Niki Sjölund & Lena Flaten
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Lena Flaten och Niki Sjölund
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild, Vildplockat kokboken av Niki Sjölund och Lena Flaten, foto: Klas Sjöberg
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild, Vildplockat kokboken av Niki Sjölund och Lena Flaten, foto: Klas Sjöberg
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild, Vildplockat kokboken av Niki Sjölund och Lena Flaten, foto: Klas Sjöberg
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild, Vildplockat kokboken av Niki Sjölund och Lena Flaten, foto: Klas Sjöberg
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild, Vildplockat kokboken av Niki Sjölund och Lena Flaten, foto: Klas Sjöberg
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild, Vildplockat kokboken av Niki Sjölund och Lena Flaten, foto: Klas Sjöberg
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild, Vildplockat kokboken av Niki Sjölund och Lena Flaten, foto: Klas Sjöberg
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild, Vildplockat kokboken av Niki Sjölund och Lena Flaten, foto: Klas Sjöberg

Presskontakt

Mimmi Nilsson
Pressansvarig

Andra intressanta titlar