Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Cliopodden

Bokklubben Clio och sajten Historievärlden ligger bakom den nya satsningen Cliopodden. I varje avsnitt samtalar historikern och författaren Bo Eriksson med en historiker- eller författarkollega.

– Det finns ett omättligt intresse för historia som vi vill ta vara på. För den som vill hänga med i de historiska trenderna och fördjupa sina kunskaper är Cliopodden ett givet val. Fokus i programmet är förutom historia, böcker. Det kommer ut så mycket bra och spännande böcker om historia. Vi finns för dem som tycker att historia är både roligt och viktigt! säger Bo Eriksson.

– För oss på Bokklubben Clio var det ett naturligt steg att ta. Fokus i programmet är ju historia och böcker, och Clio har i över 30 år vaskat fram guldkornen i historieutgivningen, säger Annika Törnquist, ansvarig för bokklubben.

Avsnitten är cirka en halvtimme långa.

Clio – den historiska bokklubben startades 1987 i tron att det finns ett genuint intresse för historia och kulturhistoria, men att det som läsare kan vara svårt att upptäcka all litteratur som utges. Bakom Clio står, sedan juni 2015, Natur & Kultur.

Cliopodden hittar du även via PodcasterSoundcloud eller Acast.

Cliopodden hittar du även via PodcasterSoundcloud eller Acast.