Lärarens guide till Hem- och konsumentkunskap

Teori, praktik, bedömning i årskurs 4-6

Hem- och konsumentkunskap Lärarlitteratur
4-6

En handbok som innehåller 16 lektionsupplägg som utgår från det centrala innehållet för åk 1–6: Mat, måltider och hälsa, Konsumtion och ekonomi samt Miljö och livsstil. Det teoretiska innehållet förstärks med hjälp av praktiska övningar vilket leder till att eleven får goda möjligheter att utveckla sina förmågor i ämnet.


Tryckta läromedel

Lärarens guide till Hem- och konsumentkunskap Lärarens guide till Hem- och konsumentkunskap
Lärarens guide till Hem- och konsumentkunskap
Utgivningsdatum 2017-06-14
Licenstid 365 dagar
ISBN 9789127446755
Specialbindning
Provläs

Kostnadsfritt extramaterial

Lärarens guide till Hem- och konsumentkunskap - teori, praktik, bedömning

Om Lärarens guide till Hem- och konsumentkunskap

I den här boken får du som är lärare i Hem- och konsumentkunskap en grundlig genomgång av de teoretiska momenten i undervisningen. I boken får du förslag på hur du i undervisningen kan arbeta med det teoretiska innehållet inom ämnet och koppla detta till de praktiska momenten. Du får även stöd i bedömningen av elevernas förmågor, vilket ger en bra grund att stå på inför betygssättningen i åk 6. Boken innehåller även ett terminsupplägg och kopieringsunderlag på bedömningsmatriser samt övningar och uppgifter till eleverna. Via en unik kod på omslagets insida kommer du åt alla kopieringsunderlag som finns i boken om du vill visa dessa på digital storbild. 

Kostnadsfritt extramaterial

Lärarens guide till Hem- och konsumentkunskap fortsätter på webben! I extramaterialet finns kostnadsfritt extramaterial med elevövningar. För läraren finns bokens kopieringsunderlag i digital version.