Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Digitala läromedel för årskurs 4-6

Vill du jobba digitalt? Vi erbjuder heldigitala läromedel såväl som digitala komplement till våra tryckta läromedel – digitalböcker, lärarwebbar och kostnadsfritt extramaterial.

Välj filter

Vill du jobba heldigitalt?

Med Natur & Kulturs heldigitala läromedel får du allt du behöver för din undervisning samlat på ett ställe: aktuellt innehåll, individanpassningar och lärarstöd i en smart plattform. För 4-6 erbjuder vi ett brett utbud av läromedel inom Digilärserien.

Blended learning

Du vet väl att dina tryckta läromedel fortsätter på webben! Berika din undervisning med digitala komponenter som är kopplade till ditt tryckta läromedel, så som lärarwebb, digitalbok och kostnadsfritt extramaterial för både lärare och elever.

Extramaterial

Repetera, träna och följ upp med det kostnadsfria, digitala extramaterial som ingår till de flesta av Natur & Kulturs tryckta läromedel. Det finns lektionsförslag, självrättande webb- och hörövningar, bedömningsunderlag, länksamlingar, filmer och mycket annat.

Digitalböcker

En digitalbok är den tryckta boken i digitalt format. Läs boken på en pekplatta, datorn eller telefon. Använd innehållsförteckningen eller skriv in önskat sidnummer för att snabbt ta dig till rätt sida. I många av våra digitalböcker finns även möjlighet att lyssna på texten.

Lärarhandledning och lärarwebb

Lärarhandledningen och lärarwebben är hjärtat i undervisningen. Här hittar du allt du behöver för ditt ämne, till exempel introduktion och material för digital visning, fördjupningar, kopieringsunderlag, diagnoser och uppgifter och bedömningsstöd.

Från första steget till maxad användning

Rådgivning, demo eller kom-igång? Vi stöttar din läromedelsresa hela vägen (om du vill). Hör av dig till oss så hjälper vi till att hitta skräddarsydda lösningar som passar just er.