Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Digitalt ingår – dina tryckta läromedel fortsätter på webben

Du vet väl att dina trycka läromedel fortsätter på webben. Berika din undervisning med digitala komponenter som är kopplade till ditt läromedel, så som lärarwebb, digitalbok och kostnadsfritt digitalt extramaterial.

Digitalt extramaterial ingår – kostnadsfritt

Repetera, träna och följ upp med det kostnadsfria, digitala extramaterial som ingår till de flesta av Natur & Kulturs tryckta läromedel. Här kan du hitta lektionsförslag, självrättande webb- och hörövningar, bedömningsunderlag, länksamlingar, filmer och mycket annat. 

Lärarhandledning och lärarwebb

Lärarhandledningen och lärarwebben är hjärtat i undervisningen. Här hittar du allt du behöver för ditt ämne, som introduktion och material för digital visning, fördjupningar, kopieringsunderlag, diagnoser och uppgifter och bedömningsstöd.

Digital – aktuellt innehåll och prisbelönta funktioner

I Digital-versionen av ditt läromedel får du allt innehåll från den tryckta boken och ett stort antal prisbelönta funktioner och smarta verktyg som underlättar redovisning, planering och uppföljning samtidigt som du har friheten att lägga till eget material. Här finns även lässtöd så som uppläsning av allt innehåll. 

Digitalböcker – en kopia av boken

En digitalbok är den tryckta boken i digitalt format. Läs boken på en pekplatta, datorn eller telefon. Använd innehållsförteckningen eller skriv in önskat sidnummer för att snabbt ta dig till rätt sida. I många av våra digitalböcker finns även möjlighet att lyssna på texten.