Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Blended learning – dina trycka läromedel fortsätter på webben

Du vet väl att boken, ja i stort sett alla dina tryckta läromedel faktiskt, fortsätter på webben! Berika din undervisning med digitala komponenter som är kopplade till ditt tryckta läromedel, så som lärarwebb, digitalbok och kostnadsfritt extramaterial för både lärare och elever.

Här kan du logga in och kostnadsfritt få tillgång till material för din undervisning. Det kan vara ljudfiler till språkläromedel, bildmaterial att visa upp i helklass och diskutera kring eller en film som introduktion till ett nytt begrepp.

Följ länkarna och filtrera på "Innehåller digitala komponenter" för att se Natur & Kulturs utbud av tryckta läromedel som har webbaserat material.

Extramaterial

Repetera, träna och följ upp med det kostnadsfria, digitala extramaterial som ingår till de flesta av Natur & Kulturs tryckta läromedel. Det finns lektionsförslag, självrättande webb- och hörövningar, bedömningsunderlag, länksamlingar, filmer och mycket annat.

Digitalböcker

En digitalbok är den tryckta boken i digitalt format. Läs boken på en pekplatta, datorn eller telefon. Använd innehållsförteckningen eller skriv in önskat sidnummer för att snabbt ta dig till rätt sida. I många av våra digitalböcker finns även möjlighet att lyssna på texten.

Lärarhandledning och lärarwebb

Lärarhandledningen och lärarwebben är hjärtat i undervisningen. Här hittar du allt du behöver för ditt ämne, till exempel introduktion och material för digital visning, fördjupningar, kopieringsunderlag, diagnoser och uppgifter och bedömningsstöd.