Gå till innehåll
Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Burgare

Så gör du världens bästa burgare hemma

Den här boken innehåller recept inspirerade av Burgerdudes favoritburgare, från Stockholm smash och animal style till klassisk amerikansk cheeseburgare och en uppdaterad big mac. Men detta är inte bara en receptbok, det är ett kärleksbrev till burgaren.

Läs mer om Burgare...
Burgare Burgare
Burgare
Kommande

Burgare

ISBN 9789127191211
Utkommer 10 april 2026
ISBN
9789127191211
Typ
Inbunden
Du har nått den maximala köpsumman.
Burgare Burgare
Burgare
E-bok (Epub3)
Kommande

Burgare

ISBN 9789127191228
Utkommer 10 april 2026
ISBN
9789127191228
Typ
E-bok (Epub3)
Du har nått den maximala köpsumman.

Hur gör man världens bästa burgare? Denna fråga har fått kompisgänget Burgerdudes att resa över hela världen. Sökandet påbörjades 2009 och har tagit dem från soliga stränder i Brasilien till Manhattans hektiska finansdistrikt. De har ätit allt från klassiska cheeseburgare i ruffiga industriområden till lyxburgare med hängmörat Rubia Gallega-kött på fine dining-restauranger. Det har varit en lärorik resa som har belyst vilken stor roll köttet, osten och brödet har, men också att burgare är så mycket mer än sina beståndsdelar. Burgare är ett sätt att upptäcka världen, träffa nya människor och uppleva matkulturer.

Den här boken innehåller recept inspirerade av Burgerdudes favoritburgare, från Stockholm smash och animal style till klassisk amerikansk cheeseburgare och en uppdaterad big mac. Men detta är inte bara en receptbok, det är ett kärleksbrev till burgaren. För det här är en maträtt som finns i alla världens hörn och som alla har en relation till. Här får du lära dig allt från hur du maler och tillagar köttet, väljer rätt ost och bakar brödet som lyfter helheten. Du får också verktyg för att förstå texturer, konsistenser och temperaturer, så att du också kan laga världens bästa burgare hemma. It’s burger time!

Burgerdudes – Linus Josephson, Toby Lee och Selin Safer  – har testat tusentals burgare i över 60 länder. De är konsulterande burgarexperter och sammanställer de mest prestigefyllda topplistorna för burgarscenen i Sverige och hela världen, som idag uppmärksammas internationell media. 

Hur gör man världens bästa burgare? Denna fråga har fått kompisgänget Burgerdudes att resa över hela världen. Sökandet påbörjades 2009 och har tagit dem från soliga stränder i Brasilien till Manhattans hektiska finansdistrikt. De har ätit allt från klassiska cheeseburgare i ruffiga industriområden till lyxburgare med hängmörat Rubia Gallega-kött på fine dining-restauranger. Det har varit en lärorik resa som har belyst vilken stor roll köttet, osten och brödet har, men också att burgare är så mycket mer än sina beståndsdelar. Burgare är ett sätt att upptäcka världen, träffa nya människor och uppleva matkulturer.

Den här boken innehåller recept inspirerade av Burgerdudes favoritburgare, från Stockholm smash och animal style till klassisk amerikansk cheeseburgare och en uppdaterad big mac. Men detta är inte bara en receptbok, det är ett kärleksbrev till burgaren. För det här är en maträtt som finns i alla världens hörn och som alla har en relation till. Här får du lära dig allt från hur du maler och tillagar köttet, väljer rätt ost och bakar brödet som lyfter helheten. Du får också verktyg för att förstå texturer, konsistenser och temperaturer, så att du också kan laga världens bästa burgare hemma. It’s burger time!

Burgerdudes – Linus Josephson, Toby Lee och Selin Safer  – har testat tusentals burgare i över 60 länder. De är konsulterande burgarexperter och sammanställer de mest prestigefyllda topplistorna för burgarscenen i Sverige och hela världen, som idag uppmärksammas internationell media. 

Andra intressanta titlar