Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

London för foodisar

Londons krogkultur präglas av stans långa och komplexa historia. Arbetarklassen har alltid varit tongivande och det är en stad där du fortfarande går ut och äter för att bli mätt.

Läs mer...
London för foodisar London för foodisar
London för foodisar

London för foodisar

ISBN 9789127165977
Utkom 17 april 2020
ISBN
9789127165977
Typ
Inbunden
Recensionsdatum
2020-04-17
Sidantal
176
Du har nått den maximala köpsumman.
London för foodisar London för foodisar
London för foodisar
E-bok (Epub3)

London för foodisar

ISBN 9789127165984
Utkom 17 april 2020
ISBN
9789127165984
Typ
E-bok (Epub3)
Du har nått den maximala köpsumman.

Om boken

”En perfekt bok för alla matnördar på resande fot.” Matmagasinet

Londons krogkultur präglas av stans långa och komplexa historia. Arbetarklassen har alltid varit tongivande och det är en stad där du fortfarande går ut och äter för att bli mätt. På The Quality Chop House kan du till exempel äta klassisk sunday roast i världsklass medan Margot Hendersons Rochelle Canteen serverar dig rejälbrittisk mat men i en uppdaterad, förfinad version.

Londons pubkultur präglar också fortfarande utelivet och livet generellt. Här gillar man att dricka, vare sig det är en cask ale på den lokala, viktorianska puben eller ett glas naturvin på något av stans vinställen. Ja, Londons vinscen är en av de mest spännande i världen just nu.

Även landets historia av kolonialism och mångkultur har präglat London som matstad. Här äter du bättre internationell mat än någon annanstans i Europa. Från en snabb och underbart rökig shishkebab på Umut 2000 i Dalston till enstjärnig vindaloo på tjusiga Gymkhana i Mayfair.

”En perfekt bok för alla matnördar på resande fot.” Matmagasinet

Londons krogkultur präglas av stans långa och komplexa historia. Arbetarklassen har alltid varit tongivande och det är en stad där du fortfarande går ut och äter för att bli mätt. På The Quality Chop House kan du till exempel äta klassisk sunday roast i världsklass medan Margot Hendersons Rochelle Canteen serverar dig rejälbrittisk mat men i en uppdaterad, förfinad version.

Londons pubkultur präglar också fortfarande utelivet och livet generellt. Här gillar man att dricka, vare sig det är en cask ale på den lokala, viktorianska puben eller ett glas naturvin på något av stans vinställen. Ja, Londons vinscen är en av de mest spännande i världen just nu.

Även landets historia av kolonialism och mångkultur har präglat London som matstad. Här äter du bättre internationell mat än någon annanstans i Europa. Från en snabb och underbart rökig shishkebab på Umut 2000 i Dalston till enstjärnig vindaloo på tjusiga Gymkhana i Mayfair.

Pressbilder

Ladda ner Hämtningen har börjat ...
London för foodisar av Alisa Larsen
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
London för foodisar av Alisa Larsen jpg
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Little Duck London för foodisar av Alisa Larsen foto Ingrid Pop
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
P Franco London för foodisar av Alisa Larsen foto Ingrid Pop
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
London för foodisar av Alisa Larsen foto Ingrid Pop
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Sager & Wilde London för foodisar av Alisa Larsen foto Ingrid Pop
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
London för foodisar av Alisa Larsen foto Ingrid Pop
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
London för foodisar av Alisa Larsen foto Ingrid Pop

Andra intressanta titlar