Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Hummus

Hummus är en fantastisk bas, ett utmärkt tillbehör och funkar till både kött och vegetariska måltider. Boken innehåller ett 50-tal recept, inklusive 18 rätter med hummus som huvudrätt, och steg för steg-instruktioner för allt från att koka kikärter till grundrecept på hummus, falafel, pitabröd och baklava.

Läs mer...
Hummus Hummus
Hummus
nyhet

Hummus

Utkom 8 april 2022

Isbn
9789127177116
Typ
Inbunden
Recensionsdatum
2022-04-08
Sidantal
160
Du har nått den maximala köpsumman.
Hummus Hummus
Hummus
E-bok (PDF)
nyhet

Hummus

Utkom 8 april 2022

Isbn
9789127177123
Typ
E-bok (PDF)
Du har nått den maximala köpsumman.
Tillfälligt slut
Hummus Hummus
Hummus
E-bok (Epub3)
nyhet

Hummus

Utkom 8 april 2022

Isbn
9789127177130
Typ
E-bok (Epub3)
Du har nått den maximala köpsumman.
Tillfälligt slut

"Mer hummusinspiration går knappast att få!"
BTJ

Varför är det så gott med hummus? Hur kommer det sig att denna till utseendet så anspråkslösa rätt är så otroligt god och näringsrik?

Hummus är så mycket mer än bara dipp till grönsaker. Hummus är en fantastisk bas, ett utmärkt tillbehör och funkar till både kött och vegetariska måltider. Boken innehåller ett 50-tal recept, inklusive 18 rätter med hummus som huvudrätt, och steg för steg-instruktioner för allt från att koka kikärter till grundrecept på hummus, falafel, pitabröd och baklava.

Vår resa och kärlek till hummus började i Israel, där vi blev bortskämda med att alltid ha denna lena guldgruva tillgänglig vid alla måltider – från pålägg på smörgås till del i festmåltid. Väl bosatta i Stockholm blev saknaden efter hummusrestauranger för stor, och vi öppnade då vår egen – en plats för människor att mötas på lika villkor och med ett gemensamt intresse för hummus och matkultur.

Eftersom hummus har så få ingredienser och är så enkel att tillaga är det de små nyanserna som gör enorm skillnad. Här vill vi dela med oss av våra tankar och tips bakom några av våra favoriter, klassiker och tillbehör.

"Mer hummusinspiration går knappast att få!"
BTJ

Varför är det så gott med hummus? Hur kommer det sig att denna till utseendet så anspråkslösa rätt är så otroligt god och näringsrik?

Hummus är så mycket mer än bara dipp till grönsaker. Hummus är en fantastisk bas, ett utmärkt tillbehör och funkar till både kött och vegetariska måltider. Boken innehåller ett 50-tal recept, inklusive 18 rätter med hummus som huvudrätt, och steg för steg-instruktioner för allt från att koka kikärter till grundrecept på hummus, falafel, pitabröd och baklava.

Vår resa och kärlek till hummus började i Israel, där vi blev bortskämda med att alltid ha denna lena guldgruva tillgänglig vid alla måltider – från pålägg på smörgås till del i festmåltid. Väl bosatta i Stockholm blev saknaden efter hummusrestauranger för stor, och vi öppnade då vår egen – en plats för människor att mötas på lika villkor och med ett gemensamt intresse för hummus och matkultur.

Eftersom hummus har så få ingredienser och är så enkel att tillaga är det de små nyanserna som gör enorm skillnad. Här vill vi dela med oss av våra tankar och tips bakom några av våra favoriter, klassiker och tillbehör.

Pressbilder

Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Hummus av Malin och Nimrod Regev
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
© Foto
Christian Gustavsson
Malin och Nimrod Regev, foto: Christian Gustavsson
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
© Foto
CHRISTIAN GUSTAVSSON
Inlagebild Hummus av Malin & Nimrod Regev, foto Christian Gustavsson
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
© Foto
Christian Gustavsson
Inlagebild Hummus av Malin & Nimrod Regev, foto Christian Gustavsson
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
© Foto
Christian Gustavsson
Inlagebild Hummus av Malin & Nimrod Regev, foto Christian Gustavsson
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
© Foto
CHRISTIAN GUSTAVSSON
Inlagebild Hummus av Malin & Nimrod Regev, foto Christian Gustavsson
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
© Foto
Christian Gustavsson
Inlagebild Hummus av Malin & Nimrod Regev, foto Christian Gustavsson
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
© Foto
Christian Gustavsson
Inlagebild Hummus av Malin & Nimrod Regev, foto Christian Gustavsson

Presskontakt

Mimmi Nilsson
Pressansvarig illustrerad fakta

Andra intressanta titlar