Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Franska bakverk

Följ med på en lustfylld utflykt till de franska sötsakernas värld!I Franska bakverk har Mia Öhrn anpassat klassiska franska bakverk till svenska förhållanden och förenklat recepten, men nallar för den sakens skull vare sig på smak eller på kvalitet.

Läs mer...
Franska bakverk Franska bakverk
Franska bakverk

Franska bakverk

ISBN 9789127174207
Utkom 20 augusti 2021
ISBN
9789127174207
Typ
Inbunden
Sidantal
128
Du har nått den maximala köpsumman.
Franska bakverk Franska bakverk
Franska bakverk
E-bok (Epub3)

Franska bakverk

ISBN 9789127174214
Utkom 20 augusti 2021
ISBN
9789127174214
Typ
E-bok (Epub3)
Du har nått den maximala köpsumman.

Följ med på en lustfylld utflykt till de franska sötsakernas värld! I Franska bakverk har Mia Öhrn anpassat klassiska franska bakverk till svenska förhållanden och förenklat recepten, men nallar för den sakens skull vare sig på smak eller på kvalitet.

Här finns recept på alla sorters bakverk. Vetebröd och smördegsbakverk som briocher, croissanter och pains au chocolat. Bakelser och tårtor som eclairer, choux au craquelin och fransk chokladtårta. Småkakor, pajer och desserter som macarons, tarte tatin, clafoutis och krämig crème caramel. Känslan i boken är rustik med en blandning av franskt lantliv och bistro, och receptbilderna varvas med Ulrika Ekbloms fina miljöbilder från Frankrike.

Mia Öhrn är konditor, matskribent och kursledare och har skrivit ett flertal bakböcker om allt från kladdkakor och macarons till chokladbollar. Franska bakverk gavs första gången ut 2013, och
kommer nu i en efterlängtad nyutgåva.

Följ med på en lustfylld utflykt till de franska sötsakernas värld! I Franska bakverk har Mia Öhrn anpassat klassiska franska bakverk till svenska förhållanden och förenklat recepten, men nallar för den sakens skull vare sig på smak eller på kvalitet.

Här finns recept på alla sorters bakverk. Vetebröd och smördegsbakverk som briocher, croissanter och pains au chocolat. Bakelser och tårtor som eclairer, choux au craquelin och fransk chokladtårta. Småkakor, pajer och desserter som macarons, tarte tatin, clafoutis och krämig crème caramel. Känslan i boken är rustik med en blandning av franskt lantliv och bistro, och receptbilderna varvas med Ulrika Ekbloms fina miljöbilder från Frankrike.

Mia Öhrn är konditor, matskribent och kursledare och har skrivit ett flertal bakböcker om allt från kladdkakor och macarons till chokladbollar. Franska bakverk gavs första gången ut 2013, och
kommer nu i en efterlängtad nyutgåva.

Pressbilder

Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Franska bakverk (rev) av Mia Öhrn
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Mia Öhrn. Foto: Ulrika Pousette

Presskontakt

Mimmi Nilsson
Pressansvarig

Andra intressanta titlar