Flippin' burgers
Hamburgare från grunden
![](/imagevault/publishedmedia/jlylv42deky06fzj42mf/9789127134270_Widegren_Flippin.png)
![](/imagevault/publishedmedia/jlylv42deky06fzj42mf/9789127134270_Widegren_Flippin.png)
Vad är hemligheten bakom en bra hamburgare? Jon åkte till USA för att finna svaret. Sex veckor och 64 hamburgare senare visade sig svaret vara lika enkelt som burgaren själv: Det handlar om köttet och brödet. Enkelheten i en bra burgare gömmer inga hemligheter, men därför inte heller några genvägar. Den kräver kunskap om styckningsdetaljer och stekning, fetthalt och färsfibrer, textur och temperatur, konsistens och komposition, proportioner och – inte minst – passion.
Läs mer...Lägg till bevakning för när boken finns i lager igen
![Flippin' burgers](/imagevault/publishedmedia/0e0c9fcgz1xn4a8dfvpn/9789127134270_Widegren_Flippin.png)
![Flippin' burgers](/imagevault/publishedmedia/0e0c9fcgz1xn4a8dfvpn/9789127134270_Widegren_Flippin.png)
![Flippin' burgers](/imagevault/publishedmedia/0e0c9fcgz1xn4a8dfvpn/9789127134270_Widegren_Flippin.png)