Facing heaven
![](/imagevault/publishedmedia/obyz70f97vkdek734nw2/9789127155268_Facing_heaven_omslag.png)
![](/imagevault/publishedmedia/obyz70f97vkdek734nw2/9789127155268_Facing_heaven_omslag.png)
Nu som flexibandutgåva!
Facing heaven innehåller ett 50-tal recept och är en bok för dig som inte har lagat sichuanesisk mat tidigare. Erik Videgård leder dig in i en värld av smaker och upplevelser: Den kittlande smaken av sichuanpeppar i koppärriga mamma Chens tofu eller de umamipackade svarta jästabönorna i två gånger i grytan-fläsk, brutalhettan i röd fisk med chili o
Läs mer...Lägg till bevakning för när boken finns i lager igen
![Facing heaven](/imagevault/publishedmedia/ga05jzcqyno7r2qsfbi2/9789127155268_Facing_heaven_omslag.png)
![Facing heaven](/imagevault/publishedmedia/ga05jzcqyno7r2qsfbi2/9789127155268_Facing_heaven_omslag.png)
![Facing heaven](/imagevault/publishedmedia/ga05jzcqyno7r2qsfbi2/9789127155268_Facing_heaven_omslag.png)