Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Azur

Natur & Kulturs receptsamling

Azur syftar på havet, Medelhavet. Varje region längs Medelhavets kust har sin egen identitet. Samtidigt har de olika folkens seder och bruk korsbefruktats genom århundradena. I Azur gör kocken Joel Åhlin en personlig smakresa för att upptäcka både de lokala specialiteterna och de gemensamma nämnare som knyter ihop Sydeuropa, Mellanöstern och Nordafrika.

Läs mer...
Azur Azur
Azur

Azur

ISBN 9789127183698
Utkom 26 maj 2023
ISBN
9789127183698
Typ
Inbunden
Recensionsdatum
2023-05-26
Sidantal
176
Du har nått den maximala köpsumman.
Azur Azur
Azur
E-bok (Epub3)

Azur

ISBN 9789127184626
Utkom 26 maj 2023
ISBN
9789127184626
Typ
E-bok (Epub3)
Du har nått den maximala köpsumman.

Azur syftar på havet, Medelhavet. Varje region längs Medelhavets kust har sin egen identitet. Samtidigt har de olika folkens seder och bruk korsbefruktats genom århundradena. I Azur gör kocken Joel Åhlin en personlig smakresa för att upptäcka både de lokala specialiteterna och de gemensamma nämnare som knyter ihop Sydeuropa, Mellanöstern och Nordafrika. Bland bokens 60-tal recept finns bland annat kolgrillat lamm i pitabröd, kikärtspannkakan socca, stekt bläckfisk med chorizo och rostad paprika, köfte med yoghurt och tomat och friterad blomkål med dadel- och citrondipp. Detta är en ompaketerad utgåva av boken som gavs ut 2017.

Joel Åhlin öppnade hyllade Bar Agrikultur och Restaurang Agrikultur tillsammans med sin kollega Filip Fastén 2015 och är även medgrundare av vegetariska streetfoodrestaurangen Fafalle. Han har även gett ut boken Köttfärssås tillsammans med Jason Diakité och Harald Wachtmeister.

Azur syftar på havet, Medelhavet. Varje region längs Medelhavets kust har sin egen identitet. Samtidigt har de olika folkens seder och bruk korsbefruktats genom århundradena. I Azur gör kocken Joel Åhlin en personlig smakresa för att upptäcka både de lokala specialiteterna och de gemensamma nämnare som knyter ihop Sydeuropa, Mellanöstern och Nordafrika. Bland bokens 60-tal recept finns bland annat kolgrillat lamm i pitabröd, kikärtspannkakan socca, stekt bläckfisk med chorizo och rostad paprika, köfte med yoghurt och tomat och friterad blomkål med dadel- och citrondipp. Detta är en ompaketerad utgåva av boken som gavs ut 2017.

Joel Åhlin öppnade hyllade Bar Agrikultur och Restaurang Agrikultur tillsammans med sin kollega Filip Fastén 2015 och är även medgrundare av vegetariska streetfoodrestaurangen Fafalle. Han har även gett ut boken Köttfärssås tillsammans med Jason Diakité och Harald Wachtmeister.

Här kan du läsa mer om hela Natur & Kulturs receptsamling.

Här kan du läsa mer om hela Natur & Kulturs receptsamling.

Pressbilder

Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Azur, Natur & Kulturs receptsamling, av Joel Åhlin
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild, Azur av Joel Åhlin, foto Niklas Nyman
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild, Azur av Joel Åhlin, foto Niklas Nyman
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild, Azur av Joel Åhlin, foto Niklas Nyman
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild, Azur av Joel Åhlin, foto Niklas Nyman
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild, Azur av Joel Åhlin, foto Niklas Nyman
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild, Azur av Joel Åhlin, foto Niklas Nyman
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild, Azur av Joel Åhlin, foto Niklas Nyman

Presskontakt

Mimmi Nilsson
Pressansvarig

Andra intressanta titlar