Social och emotionell träning

En praktisk handbok för skolan, förskolan och föräldrar

I boken Social och emotionell träning får vi veta hur våra barn kan träna sig i att samspela med andra, hur de kan stärka sin emotionella förmåga och lära sig mer om sina känslor. Boken innehåller både fakta och konkreta övningar som man på ett enkelt och roligt sätt kan göra tillsammans med barnen. 


Tryckta utgåvor

Social och emotionell träning Social och emotionell träning
Social och emotionell träning
Utgivningsdatum 2009-06-15
259 Sidor
ISBN 9789185327447
Häftad

Digitala utgåvor

Social och emotionell träning Social och emotionell träning
Social och emotionell träning
Utgivningsdatum 2010-09-30
ISBN 9789127125117
E-bok

I boken Social och emotionell träning får vi veta hur våra barn kan träna sig i att samspela med andra, hur de kan stärka sin emotionella förmåga och lära sig mer om sina känslor. Boken innehåller både fakta och konkreta övningar som man på ett enkelt och roligt sätt kan göra tillsammans med barnen. Författaren presenterar dessutom EQ-dockan och visar hur man kan använda den för att öka barns insikt om sina känslor och sitt beteende. Med sin mycket intressanta och användbara bok ger hon dig en upplevelse om vad social och emotionell träning kan innebära i praktiken, och hur du kan göra det möjligt för barnen att vara "det bästa de kan vara".

Maria-Pia Gottberg är en flitigt anlitad utbildare och coach. Hon har skrivit en praktisk handbok om hur vi kan stärka och utveckla barns sociala och emotionella förmågor.