Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Årets goda

Fyra säsonger av måltider att minnas

Vad ska jag laga? Den frågan ställer man sig allt som oftast när man ska bjuda hem sina vänner på middag. Det får gärna vara något extra gott, men utan att det blir för dyrt eller kräver timmar av förberedelser. 

Läs mer...
Årets goda Årets goda
Årets goda
Kommande

Årets goda

ISBN 9789127188013
Utkommer 24 maj 2024
ISBN
9789127188013
Typ
Inbunden
Recensionsdatum
2024-05-31
Sidantal
208
Du har nått den maximala köpsumman.
Årets goda Årets goda
Årets goda
E-bok (Epub3)
Kommande

Årets goda

ISBN 9789127188020
Utkommer 24 maj 2024
ISBN
9789127188020
Typ
E-bok (Epub3)
Du har nått den maximala köpsumman.

Vad ska jag laga? Den frågan ställer man sig allt som oftast när man ska bjuda hem sina vänner på middag. Det får gärna vara något extra gott, men utan att det blir för dyrt eller kräver timmar av förberedelser. Just precis detta – lättillgänglig matinspiration för de stunder då du vill laga det lilla extra utan att slå knut på dig själv – är grunden för kokboken.

Årets goda följer de fyra årstiderna där råvaror, ljus, nyanser och känsla skiftar från säsong till säsong. Kapitlen tar oss genom vårens lätta pirrighet, till sommarens soldränkta ledighet och vidare mot höstens omfamnande ro för att slutligen leda oss fram till krispiga vinterdagar. Från vårens första späda ugnsbakade rabarber till vinterns mustiga långkokta ragu. Recepten är uppdelade efter måltider som gärna delas med nära och kära: frukost, aperitivo, middag och dessert.

Ett 80-tal noga utvalda recept presenteras, alla för att göra såväl tidiga frukostar som sena middagar till något alldeles särskilt. Stort och smått, salt och sött – måltider att minnas.

Sofia Nilsson är dietist, kock och matkreatör, Josephine Johansson är art director, Liv Bossuyt är redaktör och Agnes Regell är skribent. De förenas i kärleken till vällagad, god mat och matupplevelser som är något extra, och brinner för att inspirera till just detta. Tillsammans driver de den kreativa studion Cena Atelier som släppt matmagasin sedan 2022.

Vad ska jag laga? Den frågan ställer man sig allt som oftast när man ska bjuda hem sina vänner på middag. Det får gärna vara något extra gott, men utan att det blir för dyrt eller kräver timmar av förberedelser. Just precis detta – lättillgänglig matinspiration för de stunder då du vill laga det lilla extra utan att slå knut på dig själv – är grunden för kokboken.

Årets goda följer de fyra årstiderna där råvaror, ljus, nyanser och känsla skiftar från säsong till säsong. Kapitlen tar oss genom vårens lätta pirrighet, till sommarens soldränkta ledighet och vidare mot höstens omfamnande ro för att slutligen leda oss fram till krispiga vinterdagar. Från vårens första späda ugnsbakade rabarber till vinterns mustiga långkokta ragu. Recepten är uppdelade efter måltider som gärna delas med nära och kära: frukost, aperitivo, middag och dessert.

Ett 80-tal noga utvalda recept presenteras, alla för att göra såväl tidiga frukostar som sena middagar till något alldeles särskilt. Stort och smått, salt och sött – måltider att minnas.

Sofia Nilsson är dietist, kock och matkreatör, Josephine Johansson är art director, Liv Bossuyt är redaktör och Agnes Regell är skribent. De förenas i kärleken till vällagad, god mat och matupplevelser som är något extra, och brinner för att inspirera till just detta. Tillsammans driver de den kreativa studion Cena Atelier som släppt matmagasin sedan 2022.

Pressbilder

Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Cena atelier (c) Lennart Weibull
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Årets goda inlagebild
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Årets goda inlagebild
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Årets goda inlagebild
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Årets goda inlagebild

Presskontakt

Mimmi Nilsson
Pressansvarig

Andra intressanta titlar