Daniel Bruce

Daniel Bruce är frilansjournalist och skriver om whisky och vin. Hans artiklar går att läsa i bland annat Livets Goda och Whisky & Bourbon, danska Whisky & Rom magasinet och på engelska för Whisky Advocate och Art of Eating. Han läser för närvarande andra terminen av WSET Diploma i London.

Följ Författaren

Japansk whisky

Följ med på en resa till Japan, Indien och Taiwan och till några av ländernas mest legendariska destillerier. Med ena foten i sin egen terroir och den andra i Skottland, har asiatisk single malt whisky kommit att utvecklas till ett helt unikt fenomen.

Läs mer

Pressbilder

Ladda ner Hämtningen har börjat ...
© Foto
Saba Joshi
Daniel Bruce
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
© Foto
Jonas Cramby
Japansk whisky
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Ladda ner Hämtningen har börjat ...

Presskontakt

Josefin Ekman
Pressansvarig illustrerad fakta