Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Cookies & crumbs

Alla kan göra en perfekt cookie med rätt kunskap! 

Läs mer...
Cookies & crumbs Cookies & crumbs
Cookies & crumbs

Cookies & crumbs

ISBN 9789127181250
Utkom 17 mars 2023
ISBN
9789127181250
Typ
Inbunden
Recensionsdatum
2023-03-17
Sidantal
154
Du har nått den maximala köpsumman.
Cookies & crumbs Cookies & crumbs
Cookies & crumbs
E-bok (Epub3)

Cookies & crumbs

ISBN 9789127181267
Utkom 17 mars 2023
ISBN
9789127181267
Typ
E-bok (Epub3)
Du har nått den maximala köpsumman.

"En lekfull och visuellt mycket tilltalande bakbok, nischad på amerikanska cookies – en guldgruva för den läsare som är specialintresserad av cookies"
BTJ

"Söta, knapriga, sega och med otaliga smakkombinationer. Ett måste för kakälskaren!"
Tidningen VEGO

Alla kan göra en perfekt cookie med rätt kunskap!

Kaja Hengstenberg driver Krümel – Cookies & Crumbs, en liten butik på Valhallavägen i Stockholm. Hennes mål är att med hjälp av olika tekniker, texturer och smakkombinationer göra de godaste cookies du kan tänka dig. Det som är speciellt med cookies är att de är lite större, högre, och viktigast av allt är att de är mjuka i mitten och lätt knapriga på utsidan. Boken innehåller cirka 30 recept som till exempel chunky milk chocolate chip cookie, matchacookie, strawberry & hibiscus cookie och citroncookie med pistasch. Några av recepten är dessutom veganska och glutenfria. Om du följer Kajas tips, är noga med recepten och använder bra ingredienser är det inte mycket som kan gå fel!

Sagt om boken:

Ny bok sprängfylld med goda cookies och crumbs.

Vi bagare

"En lekfull och visuellt mycket tilltalande bakbok, nischad på amerikanska cookies – en guldgruva för den läsare som är specialintresserad av cookies"
BTJ

"Söta, knapriga, sega och med otaliga smakkombinationer. Ett måste för kakälskaren!"
Tidningen VEGO

Alla kan göra en perfekt cookie med rätt kunskap!

Kaja Hengstenberg driver Krümel – Cookies & Crumbs, en liten butik på Valhallavägen i Stockholm. Hennes mål är att med hjälp av olika tekniker, texturer och smakkombinationer göra de godaste cookies du kan tänka dig. Det som är speciellt med cookies är att de är lite större, högre, och viktigast av allt är att de är mjuka i mitten och lätt knapriga på utsidan. Boken innehåller cirka 30 recept som till exempel chunky milk chocolate chip cookie, matchacookie, strawberry & hibiscus cookie och citroncookie med pistasch. Några av recepten är dessutom veganska och glutenfria. Om du följer Kajas tips, är noga med recepten och använder bra ingredienser är det inte mycket som kan gå fel!

Sagt om boken:

Ny bok sprängfylld med goda cookies och crumbs.

Vi bagare

Pressbilder

Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Cookies & crumbs av Kaja Hengstenberg
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Kaja Hengstenberg Foto: Lennart Weibull
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Cookies & crumbs, foto: Lennart Weibull
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Cookies & crumbs, foto: Lennart Weibull
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Cookies & crumbs, foto: Lennart Weibull
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Cookies & crumbs, foto: Lennart Weibull
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Cookies & crumbs, foto: Lennart Weibull
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild, Cookies & crumbs av Kaja Hengstenberg, foto: Lennart Weibull

Presskontakt

Mimmi Nilsson
Pressansvarig

Andra intressanta titlar