Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Cookies & crumbs

Alla kan göra en perfekt cookie med rätt kunskap! Det här är en guide till en värld av mjuka, gooey, ibland tjocka med bitar, och ibland sega cookies.

Läs mer...
Cookies & crumbs Cookies & crumbs
Cookies & crumbs
Kommande

Cookies & crumbs

Utkommer 17 mars 2023

ISBN
9789127181250
Typ
Inbunden
Sidantal
152
Du har nått den maximala köpsumman.
Cookies & crumbs Cookies & crumbs
Cookies & crumbs
E-bok (Epub3)
Kommande

Cookies & crumbs

Utkommer 17 mars 2023

ISBN
9789127181267
Typ
E-bok (Epub3)
Du har nått den maximala köpsumman.

Alla kan göra en perfekt cookie med rätt kunskap! Det här är en guide till en värld av mjuka, gooey, ibland tjocka med bitar, och ibland sega cookies.

Boken innehåller ett 30-tal recept indelade efter kakornas konsistens som chunky & gooey, soft & gooey och chewy & soft. De flesta med en liten twist som smulad långpeppar på en chocolate chip cookie, pistaschdukkha på en kraftig aprikoskaka eller en tjockare kaka fylld med jordgubbssylt eller rostade nötter. Cookiesarna är lite större och högre, men det viktigaste av allt är att de är mjuka i mitten och lätt knapriga på utsidan.

Kaja Hengstenberg arbetade flera år med att ta fram recepten samtidigt som hon öppnade en liten cookiebutik. Hennes mål är att göra de godaste cookiesarna du kan tänka dig med hjälp av olika tekniker, texturer och smakkombinationer.

Alla kan göra en perfekt cookie med rätt kunskap! Det här är en guide till en värld av mjuka, gooey, ibland tjocka med bitar, och ibland sega cookies.

Boken innehåller ett 30-tal recept indelade efter kakornas konsistens som chunky & gooey, soft & gooey och chewy & soft. De flesta med en liten twist som smulad långpeppar på en chocolate chip cookie, pistaschdukkha på en kraftig aprikoskaka eller en tjockare kaka fylld med jordgubbssylt eller rostade nötter. Cookiesarna är lite större och högre, men det viktigaste av allt är att de är mjuka i mitten och lätt knapriga på utsidan.

Kaja Hengstenberg arbetade flera år med att ta fram recepten samtidigt som hon öppnade en liten cookiebutik. Hennes mål är att göra de godaste cookiesarna du kan tänka dig med hjälp av olika tekniker, texturer och smakkombinationer.

Pressbilder

Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Cookies & crumbs av Kaja Hengstenberg
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Kaja Hengstenberg Foto: Lennart Weibull
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild, Cookies & crumbs av Kaja Hengstenberg, foto: Lennart Weibull

Andra intressanta titlar