Gå till innehåll
Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Chili + Umami

Genvägen till roligare hemmamatlagning

I Chili + umami lär du dig att laga både klassiker och fusionrätter. Och hur du gör de magiska kondiment som blixtsnabbt förvandlar tråkig vardagsmat till något beroendeframkallande.

Läs mer om Chili + Umami...
Chili + Umami Chili + Umami
Chili + Umami
Nyhet

Chili + Umami

ISBN 9789127191815
Utkom 26 september 2025
ISBN
9789127191815
Typ
Inbunden
Recensionsdatum
2025-09-26
Sidantal
160
Du har nått den maximala köpsumman.
Chili + umami Chili + umami
Chili + umami
E-bok (Epub3)
Nyhet

Chili + umami

ISBN 9789127191822
Utkom 26 september 2025
ISBN
9789127191822
Typ
E-bok (Epub3)
Du har nått den maximala köpsumman.

Nominerad till Cajsa Warg-priset Årets kokbok 2025

”Recepten är enkla att följa och rör sig med lätthet mellan världsdelar och kulturer, ofta utgår de från ett kondiment som man kan göra själv eller köpa i affären. Crambys humoristiska språk gör läsningen till en fröjd och entusiasmen för maten han presenterar är smittsam.” Betyg 5 av 5
BTJ

Chili + umami är smaken av spänning och tröst. Det är en bergochdalbanefärd – och en trygg hand att hålla i de brantaste backarna. Kombinationen är så kraftfull att den får nya neurokemiska kopplingar att bildas i hjärnan och nästan all annan mat att blekna i jämförelse. Kanske är det därför varenda chiliätande kultur har sina versioner. Från thailändsk pad kra pao och portugisisk piripiri via italiensk-amerikansk spicy rigatoni vodka till koreansk buldakkyckling.

I Chili + umami lär du dig att laga både klassiker och fusionrätter. Och hur du gör de magiska kondiment som blixtsnabbt förvandlar tråkig vardagsmat till något beroendeframkallande.

Nominerad till Cajsa Warg-priset Årets kokbok 2025

”Recepten är enkla att följa och rör sig med lätthet mellan världsdelar och kulturer, ofta utgår de från ett kondiment som man kan göra själv eller köpa i affären. Crambys humoristiska språk gör läsningen till en fröjd och entusiasmen för maten han presenterar är smittsam.” Betyg 5 av 5
BTJ

Chili + umami är smaken av spänning och tröst. Det är en bergochdalbanefärd – och en trygg hand att hålla i de brantaste backarna. Kombinationen är så kraftfull att den får nya neurokemiska kopplingar att bildas i hjärnan och nästan all annan mat att blekna i jämförelse. Kanske är det därför varenda chiliätande kultur har sina versioner. Från thailändsk pad kra pao och portugisisk piripiri via italiensk-amerikansk spicy rigatoni vodka till koreansk buldakkyckling.

I Chili + umami lär du dig att laga både klassiker och fusionrätter. Och hur du gör de magiska kondiment som blixtsnabbt förvandlar tråkig vardagsmat till något beroendeframkallande.

Pressbilder

Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Chili + umami
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Jonas Cramby
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Ladda ner Hämtningen har börjat ...

Presskontakt

Mimmi Nilsson
Pressansvarig

Andra intressanta titlar