Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Allt gott

Fyra säsonger av måltider att minnas

Vad ska jag laga? Den frågan ställer man sig allt som oftast när man ska bjuda hem sina vänner på middag. Det får gärna vara något extra gott som känns såväl nytt som spännande, men utan att vara för komplicerat att tillaga eller kräva timmar av förberedelser.

Läs mer...
Allt gott Allt gott
Allt gott
Kommande

Allt gott

ISBN 9789127188013
Utkommer 24 maj 2024
ISBN
9789127188013
Typ
Inbunden
Recensionsdatum
2024-05-31
Sidantal
208
Du har nått den maximala köpsumman.
Allt gott Allt gott
Allt gott
E-bok (Epub3)
Kommande

Allt gott

ISBN 9789127188020
Utkommer 24 maj 2024
ISBN
9789127188020
Typ
E-bok (Epub3)
Du har nått den maximala köpsumman.

Vad ska jag laga? Den frågan ställer man sig allt som oftast när man ska bjuda hem sina vänner på middag. Det får gärna vara något extra gott som känns såväl nytt som spännande, men utan att vara för komplicerat att tillaga eller kräva timmar av förberedelser. Och just precis detta – lättillgänglig matinspiration för de stunder då du vill laga det lilla extra utan att slå knut på dig själv – är grunden för kokboken signerad Cēna Atelier.

Allt gott – Fyra säsonger av måltider att minnas följer årets fyra årstider, där råvaror, ljus, nyanser och känsla skiftar från säsong till säsong. Kapitlen tar oss genom vårens lätta pirrighet till sommarens soldränkta ledighet, vidare mot höstens omfamnande ro för att slutligen leda oss fram till krispiga vinterdagar. Från vårens första späda ugnsbakade rabarber till vinterns mustiga långkokta ragu.

Kokboken bjuder på ett 70-tal noga utvalda förrätter, varmrätter och desserter. Stort och smått, salt och sött – här väntar fyra säsonger av måltider att minnas.

Sofia Nilsson är kostvetare, kock och matkreatör, Josephine Johansson är art director, Liv Bossuyt är redaktör och Agnes Regell är skribent. De förenas i kärleken till vällagad, god mat och matupplevelser som är något extra, och brinner för att inspirera till just detta. Tillsammans gör de matmagasinet Cēna sedan 2022.

Vad ska jag laga? Den frågan ställer man sig allt som oftast när man ska bjuda hem sina vänner på middag. Det får gärna vara något extra gott som känns såväl nytt som spännande, men utan att vara för komplicerat att tillaga eller kräva timmar av förberedelser. Och just precis detta – lättillgänglig matinspiration för de stunder då du vill laga det lilla extra utan att slå knut på dig själv – är grunden för kokboken signerad Cēna Atelier.

Allt gott – Fyra säsonger av måltider att minnas följer årets fyra årstider, där råvaror, ljus, nyanser och känsla skiftar från säsong till säsong. Kapitlen tar oss genom vårens lätta pirrighet till sommarens soldränkta ledighet, vidare mot höstens omfamnande ro för att slutligen leda oss fram till krispiga vinterdagar. Från vårens första späda ugnsbakade rabarber till vinterns mustiga långkokta ragu.

Kokboken bjuder på ett 70-tal noga utvalda förrätter, varmrätter och desserter. Stort och smått, salt och sött – här väntar fyra säsonger av måltider att minnas.

Sofia Nilsson är kostvetare, kock och matkreatör, Josephine Johansson är art director, Liv Bossuyt är redaktör och Agnes Regell är skribent. De förenas i kärleken till vällagad, god mat och matupplevelser som är något extra, och brinner för att inspirera till just detta. Tillsammans gör de matmagasinet Cēna sedan 2022.

Pressbilder

Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Allt gott
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Cena atelier (c) Lennart Weibull
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Årets goda inlagebild
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Årets goda inlagebild
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Årets goda inlagebild
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Årets goda inlagebild

Presskontakt

Mimmi Nilsson
Pressansvarig

Andra intressanta titlar