Stäng

Glömt lösenord?

Skicka
Japansk grillning

Japansk grillning

Yakitori, yakiniku och koreansk BBQ

Begränsad upplaga! Första upplagan har en öppen bindning med grön tråd. Upplagorna därefter har ett normalt utförande. 


Ingen annan grillning ger lika mycket resultat för lika lite ansträngning som den japanska. Tillbehören och såserna tar minuter att förbereda och köttet sekunder att grilla. De små bordsgrillarna är enkla, portabla och så billiga att vem som helst kan tillaga festmåltider i parker, på balkonger eller till och med inomhus.


Det är även ett oerhört socialt sätt att äta. Alla hjälps åt, man sträcker sig efter tillbehör, pratar, plockar och dricker i timmar tills man är så full av skratt, och blaskig iskall lager, att man måste hålla sig i golvet för att inte trilla av.


Men japansk grillning handlar inte bara om maten, det är också en mindfulnessövning. Råvaror, porslin och verktyg väljs med omsorg och något så enkelt som en bit kyckling, lite salt och eld kan med hjälp av lite övning, rätt teknik och att vara totalt engagerad i nuet transformeras till något sublimt.


Jonas Cramby är matskribent i bland annat Café Magazine och Metro. Han har gett ut fyra mycket hyllade kokböcker: Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor och Taco loco. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.


 




"Kul, inspirerande och säkert mycket gott."
Buffé 


"Jonas Cramby slår ett slag för enkel men kvalitativ grillning."
Allt om Vin

Visa mer
Titel: Japansk grillning Utgiven: Maj 2017 Sidor: 160 Författare: Jonas Cramby Fotograf: Jonas Cramby, Roland Persson

Inbunden

ISBN:

9789127148055

Tipsa/dela:
Stäng

Tipsa en vän

Skicka

Fler böcker av författarna

Andra populära titlar inom Mat och dryck

Azur

Azur

Mat från Sydeuropa, Mellanöstern och Nordafrika

Joel Åhlin
Skörd

Skörd

41 grönsaker, 810 recept från Ekolådan

Anette Dieng, Ingela Persson
Rå som sushi

Rå som sushi

Nordiska råvaror och japanska smaker

Frida Ronge