Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Vegetarisk kinamat varje dag

Har man ambitionen att äta kinamat varje dag ingår det ju helst att man minst några gånger i veckan väljer vegetariskt. Därför kommer även en separat, helt växtbaserad version där vissa av de 70-tal recept som finns i Kinamat varje dag anpassats att funka utan kött, medan andra recept är helt nya.

Läs mer...
Vegetarisk kinamat varje dag Vegetarisk kinamat varje dag
Vegetarisk kinamat varje dag
nyhet

Vegetarisk kinamat varje dag

Utkom 18 september 2020

Isbn
9789127169180
Typ
Inbunden
Sidantal
208
Du har nått den maximala köpsumman.

Har man ambitionen att äta kinamat varje dag ingår det ju helst att man minst några gånger i veckan väljer vegetariskt. Därför kommer även en separat, helt växtbaserad version där vissa av de 70-tal recept som finns i Kinamat varje dag anpassats att funka utan kött, medan andra recept är helt nya.

Det finns nämligen få kök som passar bättre att göra helt vegetariskt än det kinesiska. Det var till exempel kinesiska vegetariska buddhistmunkar som var först med att uppfinna olika sorters kreativa köttsubstitut som seitan och tofu. Sen är ju Kinas olika fermenterade bönpastor faktiskt magiska: de förvandlar allt de rör vid till supergott. Man skulle kunna kalla dem för naturligt MSG – de tillför salt, framhäver alla andra smaker och ger hela rätten en tillfredställande djup umamismak som kan lura vilken förhärdad köttälskare som helst.

Har man ambitionen att äta kinamat varje dag ingår det ju helst att man minst några gånger i veckan väljer vegetariskt. Därför kommer även en separat, helt växtbaserad version där vissa av de 70-tal recept som finns i Kinamat varje dag anpassats att funka utan kött, medan andra recept är helt nya.

Det finns nämligen få kök som passar bättre att göra helt vegetariskt än det kinesiska. Det var till exempel kinesiska vegetariska buddhistmunkar som var först med att uppfinna olika sorters kreativa köttsubstitut som seitan och tofu. Sen är ju Kinas olika fermenterade bönpastor faktiskt magiska: de förvandlar allt de rör vid till supergott. Man skulle kunna kalla dem för naturligt MSG – de tillför salt, framhäver alla andra smaker och ger hela rätten en tillfredställande djup umamismak som kan lura vilken förhärdad köttälskare som helst.

Presskontakt

Maria Nilsson
Pressansvarig illustrerad fakta

Pressbilder

Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Vegetarisk kinamat varje dag, Jonas Cramby
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
© Foto
Lennart Weibull
Kinamat varje dag, Jonas Cramby
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
© Foto
Lennart Weibull
Kinamat varje dag, Jonas Cramby
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
© Foto
Lennart Weibull
Kinamat varje dag, Jonas Cramby
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
© Foto
Lennart Weibull
Kinamat varje dag, Jonas Cramby
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
© Foto
Lennart Weibull
Kinamat varje dag, Jonas Cramby

Andra intressanta titlar