Gå till innehåll
Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Snacks

Varm och kall dipp, brödsnacks, boards & drinkar

Siri Barje har alltid älskat snacks, från det allra enklaste till att servera som en hel måltid. I den här boken har hon gjort en djupdykning i ämnet och delar med sig av ett 70-tal smårätter med grönsaker, fisk och skaldjur som alla går att äta med händerna.

Läs mer om Snacks...
Snacks Snacks
Snacks
Nyhet

Snacks

ISBN 9789127190504
Utkom 12 september 2025
ISBN
9789127190504
Typ
Inbunden
Recensionsdatum
2025-09-12
Sidantal
155
Du har nått den maximala köpsumman.
Snacks Snacks
Snacks
E-bok (Epub3)
Nyhet

Snacks

ISBN 9789127190511
Utkom 12 september 2025
ISBN
9789127190511
Typ
E-bok (Epub3)
Du har nått den maximala köpsumman.

”Författarens varma personlighet lyser igenom i texterna där hon förklarar, uppmuntrar och blandar in egna minnen.”
BTJ

Siri Barje har alltid älskat snacks, från det allra enklaste till att servera som en hel måltid. I den här boken har hon gjort en djupdykning i ämnet och delar med sig av ett 70-tal smårätter som alla går att äta med händerna.

Allt från friterade ostfyllda oliver, gurksandwich med salladslök och pepparrot till filodegscigarrer med svartkål, purjo och fetaost. Ett helt kapitel ägnas åt dipp och smakrika röror, som vispad ricottadipp med saffrans-hot honey och varm cheddardipp med koriandersalsa.

Nästa gång du har middag hemma – skippa förrätten och bjud istället på stående snacks. Eller servera en plockmiddag med blandade snacks ur bokens olika kapitel. Kanske med en stor generös board i mitten.

”Författarens varma personlighet lyser igenom i texterna där hon förklarar, uppmuntrar och blandar in egna minnen.”
BTJ

Siri Barje har alltid älskat snacks, från det allra enklaste till att servera som en hel måltid. I den här boken har hon gjort en djupdykning i ämnet och delar med sig av ett 70-tal smårätter som alla går att äta med händerna.

Allt från friterade ostfyllda oliver, gurksandwich med salladslök och pepparrot till filodegscigarrer med svartkål, purjo och fetaost. Ett helt kapitel ägnas åt dipp och smakrika röror, som vispad ricottadipp med saffrans-hot honey och varm cheddardipp med koriandersalsa.

Nästa gång du har middag hemma – skippa förrätten och bjud istället på stående snacks. Eller servera en plockmiddag med blandade snacks ur bokens olika kapitel. Kanske med en stor generös board i mitten.

Pressbilder

Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Snacks
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Siri Barje
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Ladda ner Hämtningen har börjat ...

Presskontakt

Mimmi Nilsson
Pressansvarig

Andra intressanta titlar