Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Pizza wizard

Så gör du magisk pizza i hemmaugn

Det här är det nya standardverket för dig som vill laga pizza i hemmaugn. Du får veta hur du gör perfekt fluffig grandma pie i ugnspanna med krispig nästan friterad botten, hur riktig pizza in teglia och pizza bianca görs bäst hemma och vad en crispy New York-pizza egentligen är. Och dessutom – allt du måste tänka på för att få en så mjuk och fluffig napoletansk pizza som möjligt när du inte har en ugn på 500 grader.

Läs mer...
Pizza wizard Pizza wizard
Pizza wizard
nyhet

Pizza wizard

Utkom 13 oktober 2021

Isbn
9789127174443
Typ
Inbunden
Sidantal
204
Du har nått den maximala köpsumman.
Pizza wizard Pizza wizard
Pizza wizard
E-bok (PDF)
nyhet

Pizza wizard

Utkom 13 oktober 2021

Isbn
9789127174467
Typ
E-bok (PDF)
Du har nått den maximala köpsumman.
köp via
Pizza wizard Pizza wizard
Pizza wizard
E-bok (Epub3)
nyhet

Pizza wizard

Utkom 13 oktober 2021

Isbn
9789127174450
Typ
E-bok (Epub3)
Du har nått den maximala köpsumman.
köp via

Det här är det nya standardverket för dig som vill laga pizza i hemmaugn. Oskar Montano från pizzaställena 800 grader och 800 grader slice i Stockholm har i den här boken anpassat internationella pizzaklassiker så att det ska funka perfekt i hemmaugn. Recepten är från platser där pizza är det viktigaste som finns. Allt från pizzameckat Neapel, där pizzabagare betraktas som rockstjärnor, till Roms tunna, krispiga pizzor och New Yorks färgstarka slicekultur.

Du får veta hur du gör perfekt fluffig grandma pie i ugnspanna med krispig nästan friterad botten, hur riktig pizza in teglia och pizza bianca görs bäst hemma och vad en crispy New York-pizza egentligen är. Och dessutom – allt du måste tänka på för att få en så mjuk och fluffig napoletansk pizza som möjligt när du inte har en ugn på 500 grader

Det här är det nya standardverket för dig som vill laga pizza i hemmaugn. Oskar Montano från pizzaställena 800 grader och 800 grader slice i Stockholm har i den här boken anpassat internationella pizzaklassiker så att det ska funka perfekt i hemmaugn. Recepten är från platser där pizza är det viktigaste som finns. Allt från pizzameckat Neapel, där pizzabagare betraktas som rockstjärnor, till Roms tunna, krispiga pizzor och New Yorks färgstarka slicekultur.

Du får veta hur du gör perfekt fluffig grandma pie i ugnspanna med krispig nästan friterad botten, hur riktig pizza in teglia och pizza bianca görs bäst hemma och vad en crispy New York-pizza egentligen är. Och dessutom – allt du måste tänka på för att få en så mjuk och fluffig napoletansk pizza som möjligt när du inte har en ugn på 500 grader

Pressbilder

Ladda ner Hämtningen har börjat ...
© Foto
Lennart Weibull
Pizza wizard av Oskar Montano
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
© Foto
Lennart Weibull
Oskar Montano foto Lennart Weibull
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Pizza wizard av Oskar Montano jpg

Presskontakt

Mimmi Nilsson
Pressansvarig illustrerad fakta

Andra intressanta titlar