Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Odla örter, blommor & blad

Odla örter, blommor & blad Odla örter, blommor & blad
Odla örter, blommor & blad
kommande

Odla örter, blommor & blad

Utkommer 19 mars 2021

Isbn
9789127171060
Typ
Inbunden
Sidantal
176
Du har nått den maximala köpsumman.
Odla örter, blommor & blad Odla örter, blommor & blad
Odla örter, blommor & blad
E-bok (Epub3)
kommande

Odla örter, blommor & blad

Utkommer 19 mars 2021

Isbn
9789127171091
Typ
E-bok (Epub3)
Du har nått den maximala köpsumman.
köp via
Odla örter, blommor & blad Odla örter, blommor & blad
Odla örter, blommor & blad
E-bok (PDF)
kommande

Odla örter, blommor & blad

Utkommer 19 mars 2021

Isbn
9789127171084
Typ
E-bok (PDF)
Du har nått den maximala köpsumman.
köp via

Örter, blommor och blad kan göra underverk för din matlagning! Agnes och Mauritz Larsson Stormgaard har arbetat på flera av Sveriges bästa restauranger, men för sju år sedan började de odla grönsaker på heltid på sin gård i Grödinge utanför Stockholm. Att odla eget ger en förståelse för hur grönsakerna fungerar och vilken sorts tillagning som passar för att verkligen ta fram det bästa i varje sort.

Boken följer odlingssäsongen, från plantering av frön till hur du tar hand om skörden. Du får tips om hur du håller dina plantor friska och starka, och vilka olika stadier blad, skott och blommor passerar. Den nyfikna odlaren kan få mängder av olika smakupplevelser från samma planta genom att noga följa växtens utveckling – du kan skörda grönsaker i så många skeden; från pyttesmå till fullmogna. Många växter vi odlar för
deras skönhets skull passar också bra i maten, som till exempel tagetes, anisisop och solros.

Agnes och Mauritz lär ut olika tekniker som torkning och inläggning, och du får också en massa annan ovärderlig kunskap för att kunna njuta av din odling året runt.

Örter, blommor och blad kan göra underverk för din matlagning! Agnes och Mauritz Larsson Stormgaard har arbetat på flera av Sveriges bästa restauranger, men för sju år sedan började de odla grönsaker på heltid på sin gård i Grödinge utanför Stockholm. Att odla eget ger en förståelse för hur grönsakerna fungerar och vilken sorts tillagning som passar för att verkligen ta fram det bästa i varje sort.

Boken följer odlingssäsongen, från plantering av frön till hur du tar hand om skörden. Du får tips om hur du håller dina plantor friska och starka, och vilka olika stadier blad, skott och blommor passerar. Den nyfikna odlaren kan få mängder av olika smakupplevelser från samma planta genom att noga följa växtens utveckling – du kan skörda grönsaker i så många skeden; från pyttesmå till fullmogna. Många växter vi odlar för
deras skönhets skull passar också bra i maten, som till exempel tagetes, anisisop och solros.

Agnes och Mauritz lär ut olika tekniker som torkning och inläggning, och du får också en massa annan ovärderlig kunskap för att kunna njuta av din odling året runt.

Pressbilder

Ladda ner Hämtningen har börjat ...
© Foto
Jonas Cramby
Örter, blommor & blad AV Agnes och Mauritz Larsson Stormgaard
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
© Foto
Simon Bajada
Örter, blommor och blad. Författarbild Agnes & Mauritz Larsson Stormgaard_foto Simon Bajada
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Ladda ner Hämtningen har börjat ...

Andra intressanta titlar