Söndagen den 13 juni uppdaterar vi vår användar- och licensplattform för digitala läromedel. Under söndagen kommer det inte gå att logga in eller nå våra digitala läromedel/produkter.
Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Agnes Larsson Stormgaard

Agnes Larsson Stormgaard har tillsammans med sin man Mauritz Larsson Stormgaard arbetat på restauranger som Mathias Dahlgren, Oaxen och Mistral. Med matintresset i fokus sökte de sig till Skillebyholms trädgårdsmästarutbildning för att lära sig att odla grönsaker. Sedan 2013 driver de grönsaksodlingen Karshamra mat och trädgård. Mauritz har tidigare gett ut boken Uteköket (2020).

Odla örter, blommor & blad

Örter, blommor och blad kan göra underverk för din matlagning! Agnes och Mauritz Larsson Stormgaard har arbetat på flera av Sveriges bästa restauranger, men för sju år sedan började de odla grönsaker på heltid på sin gård i Grödinge utanför Stockholm. Att odla eget ger en förståelse för hur grönsaker...

Läs mer

Pressbilder

Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Odla örter, blommor & blad av Mauritz och Agnes Stormgaard
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
© Foto
Simon Bajada
Örter, blommor och blad. Författarbild Agnes & Mauritz Larsson Stormgaard_foto Simon Bajada
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Odla örter, blommor och blad av Mauritz Larsson Stormgaard och Agnes Larsson Stormgaard

Presskontakt

Maria Nilsson
Pressansvarig illustrerad fakta