Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Kocken & jägaren

Så jagar och lagar du älg, dovhjort, rådjur, vildsvin, hare, ripa, and och duva

När Mikael Einarsson arbetade som kock på Skebo herrgård i Roslagen blev han god vän med brukets jägare Hubbe Lemon. Med hjälp av sina långa erfarenheter från både krog och skog har de nu skrivit en bok ihop.

Kocken & jägaren kombinerar klassisk viltmatlagning med gedigna jaktkunskaper och handfasta tips. Boken är också proppfull med klassiska kockkunskaper som hur du binder upp en stek, plockar blodduva och hur du kokar god viltfond att alltid ha i frysen

Läs mer...
Kocken & jägaren Kocken & jägaren
Kocken & jägaren

Kocken & jägaren

Utkom 3 september 2021

Isbn
9789127174474
Typ
Inbunden
Sidantal
208
Du har nått den maximala köpsumman.
Kocken & jägaren Kocken & jägaren
Kocken & jägaren
E-bok (Epub3)

Kocken & jägaren

Utkom 3 september 2021

Isbn
9789127174481
Typ
E-bok (Epub3)
Du har nått den maximala köpsumman.

”Vilt, traditionellt och vackert. Boken Kocken & jägaren bjussar på allt från handfasta jakt- och stycktips till vilda rätter och fantastiska naturbilder.”
Härligt hemma/Aftonbladet

”En storligen imponerande bok.”
BTJ

När Mikael Einarsson arbetade som kock på Skebo herrgård i Roslagen blev han god vän med brukets jägare Hubbe Lemon. Med hjälp av sina långa erfarenheter från både krog och skog har de nu skrivit en bok ihop.

Kocken & jägaren kombinerar klassisk viltmatlagning med gedigna jaktkunskaper och handfasta tips. Du får lära dig hur du jagar och lagar älg, dovhjort, rådjur, vildsvin, hare, ripa, and och duva men också hur du använder fler delar på djuret, vilka detaljer som är godast att äta färska och vilka du ska frysa in.

Boken är också proppfull med klassiska kockkunskaper som hur du binder upp en stek, plockar blodduva och hur du kokar god viltfond att alltid ha i frysen. De lagar gräddiga wallenbergare på viltfärs till familjen, gör egen viltkorv att äta med en kopp buljong på passet och bjuder jaktlaget på världens godaste älgkåldolmar tillagade över öppen eld.

 

”Bra guide till såväl jakt och skogsliv (inklusive gevär och annan utrustning) som viltmatlagning."
Allt om mat

”en bok fylld med goda och enkla viltrecept”
Svensk Jakt

”Vilt, traditionellt och vackert. Boken Kocken & jägaren bjussar på allt från handfasta jakt- och stycktips till vilda rätter och fantastiska naturbilder.”
Härligt hemma/Aftonbladet

”En storligen imponerande bok.”
BTJ

När Mikael Einarsson arbetade som kock på Skebo herrgård i Roslagen blev han god vän med brukets jägare Hubbe Lemon. Med hjälp av sina långa erfarenheter från både krog och skog har de nu skrivit en bok ihop.

Kocken & jägaren kombinerar klassisk viltmatlagning med gedigna jaktkunskaper och handfasta tips. Du får lära dig hur du jagar och lagar älg, dovhjort, rådjur, vildsvin, hare, ripa, and och duva men också hur du använder fler delar på djuret, vilka detaljer som är godast att äta färska och vilka du ska frysa in.

Boken är också proppfull med klassiska kockkunskaper som hur du binder upp en stek, plockar blodduva och hur du kokar god viltfond att alltid ha i frysen. De lagar gräddiga wallenbergare på viltfärs till familjen, gör egen viltkorv att äta med en kopp buljong på passet och bjuder jaktlaget på världens godaste älgkåldolmar tillagade över öppen eld.

 

”Bra guide till såväl jakt och skogsliv (inklusive gevär och annan utrustning) som viltmatlagning."
Allt om mat

”en bok fylld med goda och enkla viltrecept”
Svensk Jakt

Pressbilder

Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Kocken & jägaren av Mikael Einarsson och Hubbe Lemon_jpg
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Kocken & jägaren av Mikael Einarsson och Hubbe Lemon_tif

Presskontakt

Mimmi Nilsson
Pressansvarig illustrerad fakta

Andra intressanta titlar