Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Gelato

Sedan 2014 driver Hanna och Angelo Gelato Scarfò i Ålsten, Stockholm, där de dagligen producerar gelato med de finaste råvarorna från både Sverige och Italien. I boken delar de med sig av drygt 30 av sina bästa recept på både gelato och sorbet. 

Läs mer...
Gelato Gelato
Gelato

Gelato

ISBN 9789127166967
Utkom 24 april 2020
ISBN
9789127166967
Typ
Inbunden
Sidantal
144
Du har nått den maximala köpsumman.
Gelato Epub3 Gelato Epub3
Gelato Epub3
E-bok (Epub3)

Gelato Epub3

ISBN 9789127166974
Utkom 8 maj 2020
ISBN
9789127166974
Typ
E-bok (Epub3)
Du har nått den maximala köpsumman.

”Efter att ha bläddrat i den uppstår ett trängande behov av att införskaffa en egen glassmaskin och köra igång.” Folk o folk

”En somrig bok fylld med svalkande inspiration.” Expressen

”En natt satt vi och fantiserade om vad vi skulle vilja jobba med. Vi pratade om vad det är som gör livet meningsfullt och vad som gör oss lyckliga. Det kan låta klyschigt, men att göra andra människor glada toppade listan. Men hur gör man då någon annan glad? Jo, genom att servera gelato förstås!”

Sedan 2014 driver Hanna och Angelo Gelato Scarfò i Ålsten, Stockholm, där de dagligen producerar gelato med de finaste råvarorna från både Sverige och Italien. Mejerier och bär från Sverige och citron, nötter, choklad och lakrits från Italien. Resultatet blir utöver det vanliga. I boken delar de med sig av drygt 30 av sina bästa recept på både gelato och sorbet. Du hittar allt från jordgubbssorbet, blåbärssorbet och fior di latte till körsbärsgelato och gianduja – choklad- och hasselnötsgelato. Dessutom finns recept på kalla desserter som tartufo och glasstårta, samt tips om utrustning, tillverkning och olika råvaror.

”Efter att ha bläddrat i den uppstår ett trängande behov av att införskaffa en egen glassmaskin och köra igång.” Folk o folk

”En somrig bok fylld med svalkande inspiration.” Expressen

”En natt satt vi och fantiserade om vad vi skulle vilja jobba med. Vi pratade om vad det är som gör livet meningsfullt och vad som gör oss lyckliga. Det kan låta klyschigt, men att göra andra människor glada toppade listan. Men hur gör man då någon annan glad? Jo, genom att servera gelato förstås!”

Sedan 2014 driver Hanna och Angelo Gelato Scarfò i Ålsten, Stockholm, där de dagligen producerar gelato med de finaste råvarorna från både Sverige och Italien. Mejerier och bär från Sverige och citron, nötter, choklad och lakrits från Italien. Resultatet blir utöver det vanliga. I boken delar de med sig av drygt 30 av sina bästa recept på både gelato och sorbet. Du hittar allt från jordgubbssorbet, blåbärssorbet och fior di latte till körsbärsgelato och gianduja – choklad- och hasselnötsgelato. Dessutom finns recept på kalla desserter som tartufo och glasstårta, samt tips om utrustning, tillverkning och olika råvaror.

Pressbilder

Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Gelato av Hanna & Angelo Scarfò
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Hanna Scarfò, Angelo Scarfò. Gelato. Foto: Lennart Weibull
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Gelato av Angelo Scarfò och Hanna Scarfò jpg
Ladda ner Hämtningen har börjat ...

Presskontakt

Mimmi Nilsson
Pressansvarig

Andra intressanta titlar