Kompetensbaserad personalstrategi

(2:a utgåvan)

Kompetensbaserad personalstrategi förmedlar en komplett personalstrategi, från träffsäker rekrytering till medarbetarnas fortsatta kompetensutveckling. Du får lära dig behovsanalys, att utföra kompetensbaserade intervjuer, dra slutsatser av olika bedömningsmetoder och belöna konstruktiva arbetsinsatser. 

Tryckta utgåvor

Kompetensbaserad personalstrategi Kompetensbaserad personalstrategi
Kompetensbaserad personalstrategi
Utgiven: 2016-04-30
320 Sidor
ISBN 9789127146006
Inbunden
Provläs

Digitala utgåvor

Kompetensbaserad personalstrategi Kompetensbaserad personalstrategi
Kompetensbaserad personalstrategi Kommande
Utgiven: 2007-12-29
ISBN 9789127117297
E-bok

Den här boken förmedlar en komplett personalstrategi, från träffsäker rekrytering till medarbetarnas fortsatta kompetensutveckling.

Du får lära dig behovsanalys, att utföra kompetensbaserade intervjuer, dra slutsatser av olika bedömningsmetoder och belöna konstruktiva arbetsinsatser.

Modellen kan bidra till att motverka diskriminering och skapa mångfald på arbetsplatser. Praktiska verktyg och råd – starkt förankrade i teori och forskning – gör boken till en handfast guide för såväl nya som rutinerade chefer, HR-chefer och rekryterare.

Denna andra reviderade utgåva har uppdaterat och utökat material om bland annat anställningsintervjun och kravspecifikation.

Sagt om boken:
Detta är en oerhört bra bok för chefer, personalansvariga och för studenter som läser personal- och organisationsutveckling.
Erika Storme Martinger, BTJ-häftet nr 14, 2016