Innovativ rekrytering

Strategier som förenklar, effektiviserar och inspirerar

Gedigen kunskap om både rekrytering och personalstrategier som främjar goda resultat är avgörande för att hitta kvalificerad kompetens, skapa ett gott varumärke och en hållbar organisation. Rena felrekryteringar är kostsamma och kan medföra att befintlig personal slutar. Därför behövs Innovativ rekrytering.

Tryckta utgåvor

Innovativ rekrytering Innovativ rekrytering
Innovativ rekrytering
Utgiven: 2018-08-25
230 Sidor
ISBN 9789127822764
Inbunden
Provläs

Digitala utgåvor

Innovativ rekrytering Innovativ rekrytering
Innovativ rekrytering
Utgiven: 2018-08-25
230 Sidor
ISBN 9789127824218
E-bok

Hur kan du som chef attrahera nya medarbetare – och få talangerna att stanna kvar? Vad är egentligen employer branding? Vilken funktion fyller personligt brev, cv och personlighetstester i dagens arbetsliv?

Denna bok ger nya perspektiv på rekrytering. Författarna visar hur du kan utmana traditionella metoder genom att förbättra eller förkasta moment utifrån vad du faktiskt behöver ta reda på. Bland annat berättar de hur du på ett tillförlitligt sätt kan bedöma en kandidats framtida arbetsprestation och vad som gör en organisation attraktiv att arbeta för. De ger dig även en inblick i framtiden, där ny teknik och artificiell intelligens kommer att revolutionera rekryteringsprocessen. Sammantaget får du kunskap och konkreta verktyg som ger fler träffsäkra rekryteringar, oavsett om du är verksam i en ideell organisation eller i ett globalt företag.

Innovativ rekrytering riktar sig främst till dig som är rekryterande chef, men är även användbar för hr-personal och rekryteringskonsulter.

Innovativ rekrytering – kurs i tre delar

  • I komplett kurspaket ingår tre föreläsningstillfällen och boken "Innovativ rekrytering"
  • Riktar sig till dig som jobbar med rekrytering och vill vässa dina verktyg
  • Lär dig att undvika de vanligaste misstagen i rekryteringsprocessen
  • Möjligt att boka plats på ett eller flera kurstillfällen, anpassat utifrån era behov
Boka din plats här. Pris för komplett kurspaket 3195 kr exkl. moms