De 7 vuxensynderna

Föräldrars vanligaste misstag och hur du undviker dem

Om du tycker att barn i din närhet "jävlas" med dig, att de inte anstränger sig tillräckligt mycket – eller om de exploderar av ilska när de inte får som de vill – då är risken stor att du har begått någon de 7 vuxensynderna. Vuxensynder är tankefel hos vuxna som bidrar till att skapa frustration och konflikter med barnen istället för gemensam förståelse och en möjlighet att komma framåt...


Tryckta utgåvor

De 7 vuxensynderna De 7 vuxensynderna
De 7 vuxensynderna
Utgivningsdatum 2015-01-10
192 Sidor
ISBN 9789127137325
Inbunden
Provläs

Digitala utgåvor

De 7 vuxensynderna De 7 vuxensynderna
De 7 vuxensynderna
Utgivningsdatum 2015-01-17
ISBN 9789127137332
E-bok

Om du tycker att barn i din närhet "jävlas" med dig, att de inte anstränger sig tillräckligt mycket – eller om de exploderar av ilska när de inte får som de vill – då är risken stor att du har begått någon de 7 vuxensynderna. Vuxensynder är tankefel hos vuxna som bidrar till att skapa frustration och konflikter med barnen istället för gemensam förståelse och en möjlighet att komma framåt. Författaren och psykologen Karl Eder hjälper dig att få syn på dina egna vuxensynder och ger dig redskapen att hantera små och stora svårigheter i vardagen på ett konstruktivt sätt.


Karl Eder är leg. psykolog med KBT-inriktning och bakgrund inom barn- och ungdomspsykiatrin. Han debuterade som för fattare med romanen Gale (2013). 

Vissa jobbiga böcker blir man helt lycklig av. Som Karl Eders bok "De sju vuxensynderna”. Kan vi inte bara skärpa oss - och börja lyssna?

Hillevi Wahl i Metro