Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Bli inspirerad av Singaporemodellen!

Varmt välkommen till en inspirationsföreläsning där du får ta del av forskningen bakom Singaporemodellen, hur elevernas lärande utvecklas och hur en lektion kan gå till!

Datum och tid
18/5, 15.00-17.00

Plats 
City Konferenscenter, Klostergatan 12, Örebro.

Program
15.00 Drop-in, vi bjuder på kaffe/te och smörgås.
15.30 Föreläsning med frågestund
16.45 Mattemingel med tilltugg – passa på att prata med författarna och titta närmare på Singma matematik!

Alla deltagare får ett Singma-kit med posten efter träffen!

Föreläsare – författare till Singma och fortbildare i Singaporemodellen

Pia Agardh har en lång bakgrund från näringslivet med 20 års erfarenhet från ledande befattningar inom marknadsföring, affärsutveckling och ekonomi. Att driva utveckling och förändring har varit en röd tråd i Pias karriär, alltifrån att bygga upp och utveckla marknader, kunderbjudanden till kvalitet- och organisationsutveckling. Hon har länge haft ett starkt engagemang för skolfrågor och vill använda sina erfarenheter till att förbättra och utveckla svensk skola och undervisning.

Josefine Rejler arbetar som förstelärare i matematik på skolan Lemshaga Akademi och har 20 års erfarenhet av undervisning i matematik på grundskolan. Josefine brinner för den tidiga matematikundervisningen och lärarens viktiga roll för att nå bästa resultat. Hon har mångårig erfarenhet som utbildare och är en mycket uppskattad föreläsare i matematik och områden som rör undervisning.