Echo English 7

Echo English 7 riktar sig mot Engelska 7 på alla gymnasieprogram och förbereder effektivt för högre studier med engelska som arbetsspråk. Materialet är framtaget i enlighet med kursplanen för Engelska 7, samt i samråd med högskolor och universitet för att uppfylla de krav som ställs där.

Tryckta läromedel

Echo English 7 Elevbok
Häftad 160 sidor. 2018-05-04. ISBN 9789127447172
259 kr
Köp direkt via din återförsäljare

Digitala läromedel

Echo English 7 Elevbok Digital Nyhet
Onlineprodukt 160 sidor. 2018-08-22. ISBN 9789127449541
99 kr
Köp direkt via din återförsäljare

Kostnadsfritt extramaterial

Echo English 7

Om Echo English 7

Förutom boken finns kostnadsfritt extramaterial med hörövningar i form av TED-talks med färdiga uppgifter. Här finns också inlästa texter, praktiska självrättande övningar i grammatik och ordförråd samt bokens facit. Extramaterialet nås via Mina sidor. Det är enkelt och gratis att öppna ett konto.

Echo English 7 finns som tryckt och digital bok.

Innehåll

1) Read & Respond
Autentiska engelskspråkiga artiklar inom olika områden. Eleverna övar läsförståelse på olika nivåer, ordförråd och avancerad textanalys. Artiklarna kommer från tidningar som The Guardian och New York Times.

2) Write & Speak
Malltexter och information om formellt tal och skrivande inom några vanliga akademiska genrer. Eleverna lär sig att använda rätt stilnivå, samt att granska, citera och ange sina källor och bearbeta resultatet. Här finns också information och övningar på de vanligast grammatiska misstagen i Engelska 7.

Exempel på genrer:

* Scientific article and peer oppositon
* Abstract
* Compare and contrast essay
* Summary - response essay
* CV and letter of application
* Informative text and presentation
* Argumentative speech and essay
* Debate
* Negotiation

3) Literary periods & Criticsim
En översikt över viktiga litterära genrer, med textutdrag och författarporträtt. Här finns också information, exempel och övningar på olika angreppssätt inom litteraturanalys.