Dos semanas en julio 8

Innovativt läromedel med berättelsen i centrum

Digital lärresurs Spanska
7-9

Dos semanas en julio är ett innovativt och modernt basläromedel i spanska för årskurs 6-9. Spännande berättelser som löper över hela läsåret, snabbar på elevernas språkutveckling och höjer deras motivation. I årskurs 8 reser Álvaro för att besöka släktingar i Peru och får vara med om ett hisnande deckaräventyr.


Tryckta läromedel

Dos semanas en julio 8 Textbok Dos semanas en julio 8 Textbok
Dos semanas en julio 8 Textbok
Utgivningsdatum 2018-04-13
144 Sidor
ISBN 9789127447424
Häftad
Provläs
Dos semanas en julio 8 Övningsbok Dos semanas en julio 8 Övningsbok
Dos semanas en julio 8 Övningsbok
Utgivningsdatum 2018-04-13
184 Sidor
ISBN 9789127447431
Häftad
Provläs

Digitala läromedel

Dos semanas en julio 8 Lärarhandledning Webb Dos semanas en julio 8 Lärarhandledning Webb
Dos semanas en julio 8 Lärarhandledning Webb
Utgivningsdatum 2018-08-22
300 Sidor
ISBN 9789127452640
Onlineprodukt
Dos semanas en julio 8 Textbok Digital Dos semanas en julio 8 Textbok Digital
Dos semanas en julio 8 Textbok Digital
Utgivningsdatum 2018-08-22
144 Sidor
ISBN 9789127452602
Onlineprodukt
Dos semanas en julio 8 Övningsbok Digital Dos semanas en julio 8 Övningsbok Digital
Dos semanas en julio 8 Övningsbok Digital
Utgivningsdatum 2018-08-22
184 Sidor
ISBN 9789127452626
Onlineprodukt

Kostnadsfritt extramaterial

Dos semanas en julio 8

Visa alla produkter (5 st)

Om Dos semanas en julio 8

I Dos semanas en julio varvas språkinlärningen med läsupplevelser. Alla böckerna berättar om ungdomar som tar sig ut i världen och upplever spännande saker med hjälp av sitt språk. Dina elever lär sig spanska i samma takt som huvudpersonerna. Språket tränas i naturliga sammanhang med gott om övningar och digitalt extramaterial.

Engagemang och igenkänning

Att vilja veta hur det slutar är en starkt motiverande faktor i all läsning. Att följa ungdomar i samma ålder gör det lätt att identifiera sig med berättelsen. I Dos semanas en julio förstår man bara hur det går om man lär sig lika mycket spanska som huvudpersonen.

Åk 8 utspelar sig nästan helt på enkel spanska

Álvaro är 14 år och måste tillbringa sommarlovet på besök hos släktingar i Peru. I början gillar han varken landet eller sin retsamma kusin, Isabel. Men när Isabels hund mystiskt dör tvingas kusinerna samarbeta. Jakten på misstänkta tar dem runt i Lima: från skolan, till poliskontoret och vidare till antikaffären och sjukhuset. Álvaro lär sig att klara sig på spanska, och till slut också att tycka om Peru.

Textboken

Textbokens spännande ramberättelse motiverar eleverna att komma vidare. Handlingen utspelar sig i olika spansktalande länder och beskriver vardagsnära situationer som eleverna känner igen. Texterna, inlästa med olika accenter, är av varierande slag, såsom dialog, sms, annonser, telefonsamtal och faktatext. Eleverna får nyckelfraser för många praktiska situationer. De stora och detaljerade illustrationerna förstärker läslusten.

Övningsboken

Övningsboken ger metodisk läsförståelseträning, både före och efter läsning, och strategier för att förstå och uttrycka sig. Där finns tydliga grammatiska genomgångar och gott om repetition och stöd. I Tarea final finns sammanfattande övningar som stämmer av mot kursmålen.

Kostnadsfritt extramaterial

Dos semanas en julio fortsätter på webben! Här hittar ni till exempel webbövningar, grammatikfilmer för extra stöd till eleverna, inläst text samt digitala utmaningar och hörövningar. Du når extramaterialet här.

Digitalbok

I digitalböckerna är all text inläst.

Lärarhandledning

I den webbaserade lärarhandledningen finns allt elevmaterial, facit till bokens uppgifter och filmade genomgångar för att flippa klassrummet. Här hittar du även kapitelkontroller, färdighetsprov och bedömningsmatriser. Licensen gäller för en lärare i 12 månader.

Dos semanas en julio åk 9 utkommer i maj 2019.

Dos semanas en julio 8 utvärderingsexemplar

Här kan du beställa ett kostnadsfritt utvärderingsexemplar av Dos semanas en julio.

Beställ utvärderingsexemplar!