Tid att leva

Ett tioveckorsprogram för stresshantering med ACT och medveten närvaro

Tid att leva hjälper dig som har problem med stress att återta kontrollen över ditt liv. Du kommer att få lära dig att hantera den ofrånkomliga stress som är en del av livet – och att förändra den stress som är möjlig att göra någonting åt.  Boken är upplagd som ett program som du kan följa vecka för vecka. 

Tryckta utgåvor

Tid att leva Tid att leva
Tid att leva
Utgiven: 2017-01-11
240 Sidor
ISBN 9789127147478
Häftad

Digitala utgåvor

Tid att leva Tid att leva
Tid att leva
Utgiven: 2017-01-21
ISBN 9789127147508
E-bok

Stress har blivit en del av vår vardag och stressrelaterad ohälsa är idag den vanligaste orsaken till långtidssjukskrivning. I perioder är det naturligt att vara rejält stressad och vi är byggda för att klara det. 

Men om det som var tänkt att bara vara en period istället övergår till något långvarigt säger till sist kroppen eller huvudet ifrån. 

När kraven är många i livet kan vi ibland tappa riktningen och börja prioritera »borden« och »måsten«. Vi kanske minskar kontakten med vänner och familj och får mindre tid till att göra kreativa och roliga saker. Det finns risk att vi dränerar oss själva på energi och missar tillfällen för återhämtning.

Tid att leva hjälper dig som har problem med stress att återta kontrollen över ditt liv. Du kommer att få hjälp med att hantera den ofrånkomliga stressen som är en del av livet – och att förändra den stress som är möjlig att göra någonting åt. 

Boken är upplagd som ett program som du kan följa vecka för vecka och som ger ökad förståelse om vad stress är och hur man kan hantera den.