Jag börjar på måndag

När börjar man sitt nya liv och tar tag i alla gamla dåliga vanor? I morgon, på måndag, efter nyår. Sällan just nu i alla fall. Men vilken kick när man lyckas!


Charlotta Lithman tackade med vånda ja till DN:s fråga om hon ville bli coachad av två experter för att ta nya hälsotag i september 2012. Experterna var medicinjournalisten Gunilla Eldh och hjärnforskaren Martin Ingvar som tillsammans...

Tryckta utgåvor

Jag börjar på måndag
Pocket 172 sidor. 2014-05-03. ISBN 9789127139589
Köp direkt via din återförsäljare
Jag börjar på måndag
Inbunden 120 sidor. 2013-08-17. ISBN 9789127136038
Köp direkt via din återförsäljare

Digitala utgåvor

Jag börjar på måndag
E-bok 2013-09-09. ISBN 9789127136519
Köp direkt via din återförsäljare

När börjar man sitt nya liv och tar tag i alla gamla dåliga vanor? I morgon, på måndag, efter nyår. Sällan just nu i alla fall.  Men vilken kick när man lyckas!


Charlotta Lithman tackade med vånda ja till DN:s fråga om hon ville bli coachad av två experter för att ta nya hälsotag i september 2012. Experterna var medicinjournalisten Gunilla Eldh och hjärnforskaren Martin Ingvar som tillsammans skrivit bl.a. Hjärnkoll på vikten.
Med hjälp av dem och deras bok fick Charlotta – en helt vanlig, lätt överviktig, ganska nyskild, tämligen stressad person strax över 40 – hjärnkoll på nya mat- och träningsvanor. Om vägen dit har man kunnat läsa i DN och i hennes roliga personliga blogg.


I sin bok Jag börjar på måndag delar Charlotta med sig av kunskap och tips och berättar om det som fungerat för henne på vägen till bättre hälsa och lägre vikt. Fokus ligger på att må bra och inte på hur mycket vågen visar. En personlig, lättläst bok för dem som läst Hjärnkoll på vikten – och för dem som ännu inte läst den.


Känslan i boken är att det inte är så svårt att komma i form: ”För kan hon så kan jag.”


_____________________________________________________________________________


"Rolig bok om vardagsliv och träning."
Ur bloggen Att leva med smärta


"...pepping till egna försök."
Journalisten

"...pepping till egna försök."

Journalisten