Tommy Myllymäki

Tommy Myllymäki är en av Sveriges mest meriterade kockar. 2007 vann han Årets kock, 2014 guld i Bocuse d’Or EM, 2011 silver i Bocuse d’Or VM och 2015 brons i samma tävling. Han ligger bakom en rad restauranger och 2020 öppnar han en ny restaurang på Djurgården.

Tommy har tidigare gett ut Kött, vilt & fågel, Fisk & skaldjur, Grönsaker - Tillbehör & garnityr och Såser.

Pressbilder

Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Samlade favoriter av Tommy Myllymäki
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
© Foto
Charlie Drevstam
Tommy Myllymäki. Samlade favoriter. Foto: Charlie Drevstam
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
© Foto
Charlie Drevstam
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
© Foto
Charlie Drevstam

Presskontakt

Josefin Ekman
Pressansvarig illustrerad fakta