Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Försenad utveckling

Vad kan det bero på?

Vad kan förskolan göra för att hjälpa barn med försenad utveckling?

Läs mer...
Förskolepocket Försenad utveckling Förskolepocket Försenad utveckling
Förskolepocket Försenad utveckling

Förskolepocket Försenad utveckling

Utkom 14 december 2020

Isbn
9789127457546
Typ
Häftad
Sidantal
80
Du har nått den maximala köpsumman.

Andra intressanta titlar

Om Försenad utveckling

En del barn har en generell utvecklingsförsening som kommer att visa sig tydligare ju äldre barnet blir. Med generell menas att den påverkar barnets intellektuella utveckling och att det i sin tur påverkar hur barnet utvecklas på många olika sätt. I boken får du en beskrivning av vilka svårigheter som kan uppstå för dessa barn. Du får också förslag på hur ni pedagoger kan göra och tänka när ni söker lösningar samt stöd för hur ni får till en bra kommunikation med föräldrarna. I boken finns också en beskrivning av diagnosen Intellektuell funktionsnedsättning.

En del barn har en generell utvecklingsförsening som kommer att visa sig tydligare ju äldre barnet blir. Med generell menas att den påverkar barnets intellektuella utveckling och att det i sin tur påverkar hur barnet utvecklas på många olika sätt. I boken får du en beskrivning av vilka svårigheter som kan uppstå för dessa barn. Du får också förslag på hur ni pedagoger kan göra och tänka när ni söker lösningar samt stöd för hur ni får till en bra kommunikation med föräldrarna. I boken finns också en beskrivning av diagnosen Intellektuell funktionsnedsättning.Förskolepocket är lättlästa och greppbara handböcker som ger en bra introduktion till angelägna ämnen som rör förskolan. Böckerna vänder sig till pedagoger men passar alla som möter barn i förskoleåldern.

Förskolepocket är lättlästa och greppbara handböcker som ger en bra introduktion till angelägna ämnen som rör förskolan. Böckerna vänder sig till pedagoger men passar alla som möter barn i förskoleåldern.