Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Knopar

Som förenklar ditt liv

Med en repstump och lämplig knop går det snabbt att göra smarta lösningar. Boken handlar om vardagslivet snarare än båtlivet, och författaren Miki Anagrius visar hur enkla knytkunskaper blir till användbara, roliga och snygga knopar för att hänga upp, bära, förvara, organisera och koppla ihop olika saker.

Läs mer...
Knopar Knopar
Knopar

Knopar

Utkom 4 juni 2018

Isbn
9789127157019
Typ
Inbunden
Sidantal
112
Du har nått den maximala köpsumman.
270 kr
Knopar Knopar
Knopar
Utkom 4 jun 2018
ISBN 9789127157019
270 kr
Knopar
Knopar
270 kr
Knopar Knopar
Knopar
Utkom 4 jun 2018
ISBN 9789127157019
270 kr
Knopar
Knopar
Ingen Författare
Knopar
Knopar

Om boken

Inom sin nisch är den här boken ändå unik och kan locka läsare utanför de traditionella seglarkretsarna. Den är vacker, pedagogisk, lättläst och tillförlitlig. Särskilt urbana människor med yogamattor och vattenflaskor kommer att uppskatta den, men också många andra.

Hans Svensson, BTJ-häftet nr 16, 2018

Med en repstump och lämplig knop går det snabbt att göra smarta lösningar. Boken handlar om vardagslivet snarare än båtlivet, och författaren Miki Anagrius visar hur enkla knytkunskaper blir till användbara, roliga och snygga knopar för att hänga upp, bära, förvara, organisera och koppla ihop olika saker. Användningsområdena är många: slå en skoknop som aldrig lossnar men är enkel att dra upp, justera höjden på takhängda lampor och amplar, bunta ihop tidningar på väg till återvinningen, få med träningsflaskan över axeln, bind ihop steken och örterna i köket, hissa upp cykeln i taket och koppla ivriga husdjur – med en dos knopkompetens kan du lösa många situationer både snyggt och praktiskt. Boken lär också ut skillnaden mellan olika rep, tampar och snören, hur du undviker att repstumpar fransar sig och hur du kopplar ihop olika rep och gör praktiska öglor.

Miki Anagrius knopintresse har vuxit ur aktiviteter som klättring och båtliv, och han har också vardaglig nytta avkunskaperna i sitt arbete som fotograf.

Pressbilder

Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Knopar
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
© Foto
Miki Anagrius
Miki Anagrius Knopar

Andra intressanta titlar