
Marion Ringborg
Marion Ringborg har tillsammans med Linn Söderström de senaste
åren jobbat framgångsrikt med en pop up-krog, men har numera hittat en fast Stockholmsadress för sitt restaurangkoncept Garba. Hon har tidigare jobbat på Fotografiska och hyllade Spring i London. Båda har deltagit i Kockarnas kamp.


Snacks, sallad, pasta & dessert
När kockarna Linn och Marion lärde känna varandra insåg de direkt att de hade samma tankar om hur de vill laga mat och hur de vill att maten ska upplevas – det ska vara naturligt, enkelt, smakrikt och otvunget.
Pressbilder


© Foto
Charlie Drevstam
Marion Ringborg & Linn Söderström, Snacks, sallad, pasta & dessert, foto Charlie Drevstam


© Foto
Charlie Drevstam
Snacks, sallad, pasta & dessert, foto Charlie Drevstam


© Foto
Charlie Drevstam
Snacks, sallad, pasta & dessert, foto Charlie Drevstam


© Foto
Charlie Drevstam
Snacks, sallad, pasta & dessert, foto Charlie Drevstam


Snacks, sallad, pasta & dessert, Marion Ringborg och Linn Söderström


Snacks, sallad, pasta och dessert av Linn Söderström och Marion Ringborg jpg
Presskontakt
Mimmi Nilsson
Pressansvarig