Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Marion Ringborg

Marion Ringborg har tillsammans med Linn Söderström de senaste
åren jobbat framgångsrikt med en pop up-krog, men har numera hittat en fast Stockholmsadress för sitt restaurangkoncept Garba. Hon har tidigare jobbat på Fotografiska och hyllade Spring i London. Båda har deltagit i Kockarnas kamp.

Snacks, sallad, pasta & dessert

När kockarna Linn och Marion lärde känna varandra insåg de direkt att de hade samma tankar om hur de vill laga mat och hur de vill att maten ska upplevas – det ska vara naturligt, enkelt, smakrikt och otvunget.

Läs mer

Pressbilder

Ladda ner Hämtningen har börjat ...
© Foto
Charlie Drevstam
Marion Ringborg & Linn Söderström, Snacks, sallad, pasta & dessert, foto Charlie Drevstam
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
© Foto
Charlie Drevstam
Snacks, sallad, pasta & dessert, foto Charlie Drevstam
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
© Foto
Charlie Drevstam
Snacks, sallad, pasta & dessert, foto Charlie Drevstam
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
© Foto
Charlie Drevstam
Snacks, sallad, pasta & dessert, foto Charlie Drevstam
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Snacks, sallad, pasta & dessert, Marion Ringborg och Linn Söderström

Presskontakt

Maria Nilsson
Pressansvarig illustrerad fakta