Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Hubbe Lemon

Hubbe Lemon sköter jakt, vilt och är förman på Skebo bruk. Han har jagat och fiskat sen han var tio år gammal och ägnar sig åt viltvård, jakt och guidning under hela året. Tillsammans med Mikael Einarsson har han skrivit Kocken & jägaren.

Kocken & jägaren

När Mikael Einarsson arbetade som kock på Skebo herrgård i Roslagen blev han god vän med brukets jägare Hubbe Lemon. Med hjälp av sina långa erfarenheter från både krog och skog har de nu skrivit en bok ihop.

Kocken & jägaren kombinerar klassisk viltmatlagning med gedigna jaktkunskaper och handfasta tips. Boken är också proppfull med klassiska kockkunskaper som hur du binder upp en stek, plockar blodduva och hur du kokar god viltfond att alltid ha i frysen

Läs mer

Presskontakt

Mimmi Nilsson
Pressansvarig