Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Lisa Ericson

Lisa Ericson drömde om ett eget företag med smak och stil, och grundade Pärlans konfektyr 2010. I dag säljs den lilla kolafabrikens sötsaker över hela landet, och når ständigt nya kunder – bland såväl gammal som ung.

Följ Lisa Ericson

Pärlans konfektyr

En fäbless för 30- och 40-talets elegans och ett brinnande intresse för vackra, välgjorda sötsaker är melodin för Pärlans Konfektyr. Kopparkastruller fyllda med färsk ekologisk grädde, äkta smör, socker och glykos går här varma från morgon till kväll och de oemotståndliga kolorna tjusar både gammal och ung.

Nu delar pärlorna med sig av hemligheterna bakom de populära kolorna samt bortglömda bakverk och desserter från 1900-talets svängigaste årtionden. Därtill bjuds det på såväl frisyr- som musiktips för att försätta dig i den omtalade stämning som har blivit Pärlans signum.

Läs mer