Söndagen den 13 juni uppdaterar vi vår användar- och licensplattform för digitala läromedel. Under söndagen kommer det inte gå att logga in eller nå våra digitala läromedel/produkter.
Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Johan Åkerberg

Johan Åkerberg är kock utbildad på Restauranghögskolan i Grythyttan och författare till ett par prisbelönta matböcker om bland annat korv och rökning.  

Holy Smoke BBQ

Brisket, shortribs, pulled pork - När du första gången smakar äkta amerikansk bbq är det lätt att förstå varför människor vallfärdar till de platser där den långsamma rökningen tas på största allvar. Sedan några år tillbaka behöver dock du inte ta dig till ett bbq-shack i Texas för en köttbit rökt low-and-slow; först ut i Sverige var Holy Smoke BBQ i Bräcke utanför Höganäs som nu samlat sitt kunnande för alla som vill lära sig vad som krävs för en fullvärdig bbq-måltid.   

Läs mer