Stäng

Glömt lösenord?

Skicka
Vem är vilse?

Vem är vilse?

"Det blir komiskt när katten hävdar att det är hans husse som gått vilse, när det i själva verket är tvärtom. En mysig bilderbok som väcker leenden." Peter Grönborg, BLT


I Vem är vilse? möter vi den rådiga och driftiga katten Bob som är fast besluten att hitta sin husse som tappat bort sig. Alex Howes har lyckats skapa en rik bildvärld som med värme och humor öppnar för en underbar feelgood-läsning.


Bob och Henry är bästa vänner. De gör allting tillsammans. Men varför går Henry hemifrån varje morgon istället för att vara hemma med henne, undrar Bob. Utan Henry är det inte lika kul. Det är riktigt tråkigt faktiskt. Det är nog bäst att hon följer efter honom för att ta reda på var han tar vägen… I stadens myller upptäcker Bob snart att Henry är borta. Han måste ha gått vilse!Alex Howes är frilansande illustratör och animatör från London, numera bosatt i Stockholm. Hon har tidigare arbetat med animationer till Fåret Shaun och den Oscarsnominerade filmen Pirates. Vem är vilse? är hennes debutbok.

Visa mer

Andra populära titlar inom 3-6